icon

Bolí pôrod?

satanca
13. feb 2019

Ahojte baby, prosím vás prihoďte vaše osobne skusenosti s pôrodom, mám sa ho báť, vybaviť si cisársky, alebo to nechat na prirodzeno? Čo je menšie zlo? Ďakujem

Strana
z4
saskia_98
17. feb 2019

@bublinka1426 ja som šla na kontrolu a primar mi povedal ze no nic dnes porodime .. Este len toto bolo ako keby mi niekto po papuli dal a to bolo 3 a pol tyzdna skor.

zuzi0911
3. mar 2019

Rodila som 2x prirodzene po vyvolavackach. Boli to. No nie je sa čoho báť a navyše veľa žien ani nemá bolesti. Ešte nevieš ako to ty budeš znášať... Ale mam za sebou aj len 3 laparoskopie a sekciu by som nechcela za nič. Ja som mala dosť 2 týždne, neviem si predstaviť s rozrezanym bruchom plus sa starať o bábätko...

alenkay7
3. mar 2019

@satanca ja mam za sebou cisársky ale mala sa vypýtala o 2 týždne skôr takže som to mala aj s 3 hodinovým kontrakciami ale aj tak som šla cisárskym lebo bola otočená. Pichli mi sp. Takže som bola od pol pása len umrtvena, a bolo to super malú mi hneď priložili. Jedine mínus že prvú noc nebola so mnou ale aspoň som si mohla oddýchnuť, ale hneď ráno som šla za ňou síce skrcena ale nepodstatne. Cisársky je super ak sa babo nerozhodne skorej na svet, prirodzený bolí ale na to hneď ako uvidíš svoje dieťa zabudneš.

tatisna
3. mar 2019

Moje kontrakcie boli ako kŕče pri brušnej koluje, čiže sa dalo zvládnuť. Navyše, boli medzi nimi pauzy na spamatanie sa...Vydržala som 10 hodín, tá bolesť sa stupňuje a predlžuje, potom som pýtala epi, ale bolo neskoro...tak som došla na ten stolík a na dvakrát vytlačila. 3 noci po pôrode som pýtala tabletku na bolesť, kvôli sitiu, potom som už zvládla bez nej zaspať. Po týždni som už chodila normálne a po 2 týždňoch som vyhlasovala že už ani neviem kedy som rodila. Cisársky určite nie, keď pomyslím že by som nemala drobca pri sebe 24hod po pôrode, je mi do plaču. A občas mám výčitky že som ho prvú noc dala sestričkam, aj tak som sa poriadne nevyspala...To bábätko chce iba teba...okrem toho ak sa ide na cisársky bez rozbehnutých kontrakcií,ťažšie sa spúšťa mlieko a môže byť problém s dojčením...

tatisna
3. mar 2019

brušnej kolike, do čerta aj s tým autocorrectom!!!

Strana
z4