icon

Boli ste na vyšetrení srdiečka v brušku?

goral
1. sep 2013

Mamicky prosim vås bola niektora z vås na vysetreni srdiecka v brusku?

livocka21
1. sep 2013

neviem ci sa to rata, ale bola som na morfologickom a na 3d ultrazvuku, kde pozerali srdiecko...neviem ake ine vysetrenie srdiecka...

junovka
1. sep 2013

mas nejake osobne problemy so svojim srdcom, alebo koli comu by si chcela podrobne vysetrenie?Ako sa tu uz napislao, robi sa to pri Klasickom vysetreni USG plodu.Pytaj sa stale na to lekara, ked ti bude robit USG.

lucia20
1. sep 2013

@goral myslis vysetreni srdiecka babatka, ked je v brusku? ja som bola. cakala som dcerku s 2kg nadorom, tak potrebovali uz v 36.tt zistit, ci jej srdiecko stiha a zvlada dvojnasobny okruh krvy. boli sme na tom v detskej nemocnici, tam maju na to speci uzv, ja som len musela lezat v potrebnej polohe, aby sa dostali k jej srdiecku a pekne ho vysetrili,natocili a potom mi dali vysledky. je pravda, ze uzv trva velmi dlho, prave kvoli pohybom babatka v brusku. cele to trvalo mozno aj 1,5hodiny. no urcite 1hodinu som tam stravila. lebo chvilu sme museli aj cakat kym sa otoci mala, lebo v priebehu vysetrenia sa pootocila tak, ze to dr. nevedela zachytit. pekne jej dokazali pozriet vsetky komory, predsiene, prietok krvicky.... ked mas nejaku konkretnu otazku, kludne napis IP.

@livocka21 @junovka osobne si myslim,ze ona sa pyta na iny uzv srdiecka. ten sa bezne pri tehu nerobi. tento bol uplne iny ako tie bezne. robi sa na specializovanych pracoviskach, uplne inak pozeraju to srdiecko ako pri beznom tehu uzv.

cvikla969
1. sep 2013

ja som v tehu chodila.bol to detskycardiolog a pekne pozrel srdiecko malemu,netrvalo to tak dlho ako pise lucia20 ale ide o polohu babatka... 😉