icon

Bruško pri druhom tehotenstve?

21. aug 2025

Ahojte mamičky. Po roku som opät tehotna a zaujima ma, kedy vam pri druhom bábätku po takom kratsom case vykuklo brusko. Samozrejme nejaky zaklad este mam od prveho dieťaťa, ostalo mi 5-6 kg ktore som nestihla dat dole. Kedy ste mali take viditelne brusko? Lebo vsade citam, ze pri druhom sa ukazuje skoro uz nankonci prveho trimestra. Dakujem

deti95060810
21. aug 2025

ja som cítila že mi bruško rastie už okolo 7-8 tt. nebolo nič vidieť, ale už som mala nie tak volné oblečenie.
nemala som vôbec žiadne nevolnosti, tak žiadne chudnutie na zač. tehu sa nekonalo.

diewcatqoo
21. aug 2025

Tak ja som mala pocit, ze mam brucho odkedy som ocikala test. Uz v 7. alebo 8. tyzdni som si musela obliect tehotenske gate, lebo normalne som nezapla. Po 10. tyzdni som to uz nedokazala utajit pred nikym.

zuzkaa1991
21. aug 2025

@anonym_autor ja som mala.druhe.tehu po 8r ale uz v 8tt 9tt bolo vidno brucho.🤦‍♀️nedalo sa to.zakryt ;)

autor
21. aug 2025

Dievcata...ja som si myselal ze mi pecie na mozog. Ja som 7 tt ale normalne mam naliate prsia a na brusku uz ciaru. Este to nikto nevie okrem muža a uz dostavam poznamky od rodiny co mam take brucho. Toto je sialene 🤣

anonym_6b4148
21. aug 2025

Za mňa je to veľmi individuálne, mne kamarátka 4t pred pôrodom vravela, či sa nebojím oznamovať tehotenstvo tak skoro 😅 (myslela si, že som na začiatku tehotenstva). V prvom som mala o máličko väčšie brucho ako v druhom tehotenstve.

colsami
21. aug 2025

Medzi prvymi dvomi detmi mam rok rozdiel a nemala som brucho ani pri prvom ani druhom. Este par dni pred porodom mi tipovali tak 5-6 mesiac. A pokial som nemala vyslovene obtiahnute oblecenie, dlho ziadne brucho vidiet nebolo. Ale to Ti je asi jasne, ze na taketo veci neplati ziadne "hovori sa, ze ..."
Vsetko je individualne.

kiki68
21. aug 2025

Ja kazde tehu ako slon, vsade, ze to urcite su dvojicky