icon

Čakáme bábätko i napriek tomu, že sme si dávali pozor

sarka307
30. mar 2012

Ahojte mamky,potrebovala by som váš názor,otehotnela niektorá z vás neplánovane,keď som 4 roky bez akej koľvek ochrany a neotehotnela som ,mm si dáva 100%pozor,a teraz bum čakáme mimčo?samozrejme sa veľmi tešíme,ale v mojom prípade sa mi to zdá nemožné,pretože tak sme fungovali 8 rokov po staršom,bez antiky 😉 rada,si prečítam vaše názory 🙂

sarka307
autor
3. apr 2012

@malki jááj moji to ešte nevedia,syn je maličký,tešiť sa bude,pretože stále vraví,že bábätko chce,ale moja pubertálna dcéra ani počuť!!takže sme na tom podobne...aj keď viem,že zbožnuje deti,ale sa bojí,že sa jej budú smiať,že sú traja 😒 aj keď som šťastná,že je to viac mamín čo majú tri a viac... 😵 držím palce,nech sa to urovná 🙂

biibii
3. apr 2012

@sarka307 @malki jaaaj, zienky. ked budem, teda som nahodou tehotna, tak ked vam vyrozpravam moj pribeh, nebudete chapat 😀

sarka307
autor
3. apr 2012

@biibii teráááz,pls nech to dopadne ako koľvek,podľa tvojho želania,veľmi ti držím palce 🙂 🙂

biibii
3. apr 2012

@sarka307 nemozem, mohla by som byt podla toho identifikovatelna a to zatial nechcem. vies, cim viac nad tym rozmyslam, tym viac by som to babo chcela. budem velmi nestastna, ked to nevyslo (aj ked by to bola vlastne nehoda).

biibii
3. apr 2012

je mozne, ze sme 7 rokov fungovali na prerusovanej a dokonca sme isli naplno podla plodnych dni vypocitanych na nete a ked sme sa rozhodli, ze chceme babo podarilo sa na 2. krat no a teraz skoro po 2 rokoch by prerusovana takto prdla? nejde mi to vobec do hlavy a nejak mi to ani nevychadza. budete sa smiat, ale sex sme mali iba raz a to 15.3., takze v tom case som zrejme este nemala ovulu, netova kalkulacka mi vyprdla datum okolo 18.3. Inak to bol vasnivy sex, pretoze sa manzel vratil z pracovnej cesty. mne sa to zda strasne nepravdepodobne. akurat sa kamoska smiala, ked som jej to popisovala, ze takto sa robia deti. totizto sme nechceli decka zobudit, tak sme boli na zemi a aby ma neboleli krize, mi MM vlozil vankus pod zadok. o tyzden aj pol som sa zobudila v noci na bolesti podbruska a od vtedy s tym mam problem. dokonca som bola u lekara, ten povedal, ze zenske veci su OK, ze asi zapal mocoveho mechura alebo mocovych ciest a dal mi antibiotika. kedze kojim, radila som sa s kamosom - lekarom a spravil mi rozbor mocu a vsetky vysledky su OK. takze zapal v tele nemam. tak ja neviem. no nevidim to ruzovo. toto by bol asi zazrak, ze?

sarka307
autor
3. apr 2012

poznám ten pocit,veľmi dôverne,pretože my sme už neplánovali,predstav si keď máš už dve,pubertálnu dcéru/úprimne veľmi problémovú/a 3roky syn-nič moc kombinácia to mi ver!!!mm nechcel ani počuť,ale ja to veľmi túžila ešte po bábätku,aj keď mi to pripadalo,nereálne,pretože sa človek musí postarať hlavne o tie čo má,aby ich dobre vychoval... 😉 nebol nadšený,dcéra sa zblázni,ale tešíme sa véééľmi,ale mám ukrutné obavy ako to zvládnem,pretože synček všetko začína opakovať po dcére,ach jaj!!!a preto ti to veľmi prajem z celého srdca 🙂 poznám to sklamanie,ja som už o jedno prišla,bolo to hroznééé ☹ ☹ ☹

bambibam
3. apr 2012

no vekový rozdiel je aj u nás - staršia bola sklamaná ked som jej povedala ,že čakám mimi 😲 . Cítila sa ohrozená ,že už nebude len ona . 😢 😖 ...žiarlila ešte ani na svete Stell nebola. Po narodení snej ani oči nespustila 😵 😵 😵 a mojkala ju kedy sa dalo,ked som jej povedala ,že zas som tehotná povedala iba stroho" to budú doma jasle ...paráááda" A teraz sú doma jasle a puberta 😀 😀 😀

sarka307
autor
3. apr 2012

@biibii tak to som teda zvedavá na pokračovanie,verím aby sa to skončilo Happyendom 🙂 🙂 🙂 🙂

sarka307
autor
3. apr 2012

@bambibam suppéééér!!🙂to je krásne mať veľkú rodinku,že??ja sa obávam,lebo ona bola dlho jedináčik a už syn je pre ňu súper 😔

biibii
3. apr 2012

@sarka307 dakujem, uz to dlho nepotrva 🙂 uz teraz mi je za vami smutno ☹ uz dokonca spehujem v decemrovciatkach a to som ani pomysliet na to, ze by som mohla byt tehotna este pred dvoma tyzdnami 😀 to je na psyhiatra rovno 😀

natalia777
3. apr 2012

@malki ahoj citala som tvoje prispevky je velmi pekne ze ste sa k tomuto tehotenstvu takto pekne postavili 🙂 moja mama mala moju sestru tiez 12 rokov po mne, bola neplanovana ale nakoniec su stastni ze ju maju, kedze my s bratom sme uz odrastenci a mame vlastne zivoty nasi maju doma stale 15 rocnu pubertacku a veru maju co robit stale 😀 😀 😀 inac ja som mala 12 ked sa narodila moja sestra a veru bola som ako jej druha mama a nabrala som kopu skusenosti ako sa starat o take babatko 🙂 neboj aj tvoja dcerka to nakoniec takto zoberie a bude ti pomahat 🙂 a predsa je vo veku ked jej uz budes moct aj verit 😉 aj ked pride aj na ziarlivost hovorim z vlastnej skusenosti 😅 tak drzim palce prijemne tehotenstvo 😉

bambibam
3. apr 2012

@sarka307 je to super ,ja som s malej rodiny a vidím tie rozdiely, hoci staršia dcera mi pomôže minimálne,od rána 7 00 odíde do školy - príchod po krúžkoch 18 00 ,potom jej už ostáva minimum času ,takže pomôcť ked chcem tak len sobotu,nedelu alebo sem tam večer okúpe.

katren
3. apr 2012

@biibii my mame vsetky deti po takomto vasnivom sexe....my se mali v januari tiez sex len 4x, takze viem, kedy sa podarilo, ale teda necakala som....

sarka307
autor
3. apr 2012

@biibii nebojkaj sa určite to vyjde,verím to mu,ver aj ty 🙂 🙂 🙂 🙂

katren
3. apr 2012

@natalia777 my mame medzi najmladsou sestrou 10 rokov rozdiel.....a tesili sme sa na nu 😉

bambibam
3. apr 2012

baby moje deti vznikli ani neviem ako (teda viem ako vznikajú deti 🙂 😀 🙂 ) teda neplánovala som ich - iba Stellku sme vyrábali a ked to nešlo tak sme sa na to vykašlali a teraz mám aj bonus Miška

saskapac
3. apr 2012

Pridám sa : my máme tiež deti s veľkým vekovym rozdielom. Lukáš má 17 a pol roka, Saška bude mať 8 a Timka 4.No a k tomu sa nám vlani "zadarilo" a nie jedno , ale dvojičky!!!!reakcie boli tiež všelijaké, ale už je to v pohode. Začiatok som nezvládala ja, hlavne psychicky. Aj syn nebol nadšený, ale keď sa narodili prijal ich super a stále mu to trvá.

drnduliak
3. apr 2012

@biibii poviem ti, ze nam sa nasa malinka podarila cca 6 dni pred ovulaciou, az taku vydrz mozu mat spermie, nase slniecko je toho jasnym dokazom 😉

katren
3. apr 2012

@biibii
@drnduliak kocky nam sa Michal podaril 3 dni pred mrchou....a to ze neplodne dni na 100%.....haaaaaaaaaaaaa /dr. nechapal, ze ako ma pocitat terminy.....
a toto tretie tiez tak podobne.... 😀

saskapac
3. apr 2012

@katren my tiež podobne. A teda dokonca dve 😉

gapa
3. apr 2012

@biibii
Som sa smiala pri tvojom príspevku a časť čítam manželovi. Presne takto sme sa dopracovali k našej najmladšej, len ten sex bol nie 15.3.12 ale 12.3.11 🙂 ale nebolo to plánované. Tie 2 predtým si mm "odpracoval". Tak držím palce 🙂
a tiež mám nadváhu ako tu baby písali a 39rokov a vela ludí sa teraz diví, že vy máte bábo, si to ani nevšimli 🙂
Mám najstaršiu 7ročnú, tak tá to berie zatial športovo. Som sa smiala, ked som včera okrikovala syna, že nech dá pozor na kočík, lebo ho pokazí a ho potrebujeme pre Romanku. A dcera hovorí, že alebo pre dalšieho chlapčeka 🙂

drnduliak
3. apr 2012

@katren no to je dost divne, my sa napr. v 2. polke cyklu nechranime a pohoda...ale ja mam vcelku pravidelny cyklus a dobre si ho poznam, ale po vlastnej skusenosti uz verim, ze spermie v tele preziju aj tyzden 😅

gapa
3. apr 2012

ups, som sa sekla, 12.4.11 😕 😉

marges
4. apr 2012

@malki čo som ja počula, tak reakcie starších súrodencov bývajú velmi rôzne.. kamarátka bola prekvapená, koľko pozitívnych emócií sa v jej pubertiakoch našlo, maličkého bráška zabávali a rozmaznávali. U nás to je trocha inak, naša slečna si hlavne bráni svoje súkromie a právo na vlastný nerušený internetový život 🙂 12ročný syn malého miluje a zabáva, ale tiež už pýta vysokú postel, kde by sa pred ním mohol schovať... My ako rodičia sme pri malom omladli, konečne nás zasa niekto bezvýhradne miluje a obdivuje 🙂 , ja to beriem ako úžasný bonus od života.

malki
4. apr 2012

@katren no, už je to ok, dcéra vstala ako vymenená a že sa už teší. A dnes sa išla pretrhnúť v pomáhaní, najskôr vyložila nákup, urobila večeru a potom poumývala riad. Tak asi mi bude sveta žiť.

sarka307
autor
4. apr 2012

@malkiwaaw.super,teším sa 🙂 🙂

malki
4. apr 2012

@natalia777 moja dcéra rieši to, že si nevie predstaviť, že keď jej braček bude mať 5, ona bude mať 18. Ja som jej ale vymenovala niekoľko príkladov z okolia, kde je taký vekový rozdiel - jednoducho sa podarilo. Vysvetlila som aj jej to, že aj keď nás naše tehotenstvo veľmi prekvapilo, naozaj sme to už nečakali, nevedeli sme si predstaviť že by sme sa bábätka vzdali, jednoducho je tu, chce prísť na svet a my ho budeme mať radi a tešíme sa naňho tak, ako sme sa tešili na ňu a jej brata. Teraz to už vzala dobre, už aj babke referovala, ako sa teší.

malki
4. apr 2012

@biibii no aj my sme fungovali na prerušovanej súloži 16 rokov, odkedy sme spolu - tie dlhé roky to fungovalo, obidve deti boli podla plánu a zrazu naše 16 ročné skúsenosti zlyhali. Asi to tak malo byť.

biibii
4. apr 2012

baby, vy ste strasne zlate 🙂

dnes som si robila pobede test a negativny. mrcha nikde 😖

mamavera
4. apr 2012

nehnevajte sa, ale vo vašich príspevkoch sa jasne prejavuje absencia sexuálnej výchovy, pretože prerušovaná súlož a výpočet plodných a neplodných dní sú veľmi nespoľahlivé spôsoby antikoncepcie. To, že vám to dlhé roky vychádzalo je skôr zhoda náhod, ako spoľahlivosť, Podstatné ale je, že sa na detičky tešíte, želám vám príjemné tehuľkovanie, rýchle bezbolestné pôrody a zdravé detičky. A rozmýšľať o spolahlivejšom spôsobe ochrany 😉