Cesnak v tehotenstve
Ahojte baby , jedli ste cesnak v tehotenstve ? Ja som dva dni po sebe zjedla za misku cesnakovej polievky čo som doma spravila a dnes som zjedla cwsnakovy uzol . A teraz čítam na internete sprostosti . Normálne och
Nejedla ale mna z neho napinalo aj ked bol posadeny v zahrade
Prečo nie ?
@jajajajka
Cesnak v tehotenstve je vo všeobecnosti bezpečný v bežných jedálenských množstvách, ale môže spôsobovať pálenie záhy, preto ho niektoré ženy radšej obmedzujú, najmä ak sú citlivé na kyslé potraviny; extrémne vysoké dávky doplnkov cesnaku (nie bežný cesnak v jedle) sa tradične spájajú s rizíkami a sú na mieste opatrnosti, no mýty o potrate bežným cesnakom nie sú vedecky podložené.
V tehotenstve sa nesmie nič jesť
@jajajajka vsetko som jedla.Dokonca mi zacali chutit jedla,ktore som od mala neznasala.Pri synovi som sa nevedela dojest hribov a to som od mala nenavidela,napinalo ma,v skole som vyberala z jedal kazdy jeden hrib a kucharky zurili.Dalej plesnive syry pri dalsom synovi.Pre mna to bolo vzdy uplne fuj a zrazu v tehotenstve s nim som to doslova "zrala"na kila.Pri dcere naopak som milovala salaty,zeleninove s dresingom,den co den.Ine som do seba nedostala a to ja salaty neznasam....Prosto,vzdy som si dala,na co bola chut (a ze tych chuti bolo zrazu).Vobec som nic nestudovala,necitala,nezaujmala sa.Pocuvala som len gynekologa,co sa tykalo tehotenstva ako takeho,nie jedal....4 deti,3 chalani,1 baba,vsetci zdravi,zaklopem si...Jedz,co ti chuti,to je to najmenej.

Áno, jedla. Však zas nezjes 2 kila