Chuť na sladké v tehotenstve
Ahojte som tehotna a mávam niekedy strasnu chut na sladke aj si kelo razi troska viac doprajem ked mam na to chut, neuskodi to malickemu v brusku???? Aj vy ste si niektora dopriala troska viac sladke ???;)
boze toto nemozes mysliet vazne :D :D niekto sa musi naozaj nudit.... precitaj si o tom nieco na nete lebo o tehotenstve ocividne nevies vobec nic ... ako by si mu asi mohla ublizit? ty to skor beries ako nejaku strasnu chorobu namiesto toho aby si si to uzivala, ach
chipsi a cokolada moja naoblubenejsia kombinacia 😉 a maly je OK jedz na co mas chut
Ja milujem sladké 😀 A teda určite nie v rozumnej miere.
Trochu sladkostí bábu neublíži, len Tebe sa bude ťažšie zhadzovať kilá po pôrode - to je overené na vlastnej koži 😉
Takže si trošku dopraj, no nepreháňaj to. Ale ak môžeš skús radšej ovocie - je sladké a bábenku vitamíny pomôžu viac ako prázdne kalórie.
A teraz kedže som Ti dala peknú radu o zdravej strave idem si za odmenu z ladničky vybrať tú tortu z oslavy 1. narodením a pekne ju celú dojem 😀 😀 😀
Ja som sladke nejak nemusela (okrem detskych cias) pocas tehu som si obcas nieco dala,viac sa mi ziadalo ovocie a mlecne vyrobky. Pribrala som 10kg,z porodnice som odchadzala o 3kg tazsia ako pred otehotnenim. Takze dopraj si na co mas chut ale nech to nieje obzerstvo,ze vsak som tehu tak bezhlavo hltam co predomnou neutecie 😄

@mimis13 tehotenstvo nie je choroba. Treba jest v zdravej miere to na čo máš chut a na čo si zvyknuta. Co je to ,,o troška viac?,, to moze byt aj o tabulku čokolady viac....a to vidim ako problém lebo sa vyzereš - resp. zbytočne priberieš vela kil navyše...je rozdiel pribrat neviem 15kg v tehu a rozdiel 20 a viac nehovoriac o tom ze sa to potom ťažko zhadzuje a na zdravi to neprida. Maličkemu v brušku to neuškodi, uškodi to tebe ked si pripapaš x kil ktore mozno nemuseli byt.