icon

Čo mám robiť s prebytočnými mamičkovskými časopismi?

blaznivaveverka
20. okt 2025

Ahoj, mám z prvého tehu pomerne veľkú zásobu mamičkovských časopisov. Aj keď som sa v nich nič nedozvedela, mala som veľké oči, že možno náhodou... Lenže sa mi to zbytočne váľa cez 4roky. Čo s tým? Je mi to ľúto hodiť len tak do kontajnera na to určeného. Prosím, kde by to zobrali? Prípadne vymením za nejakú drobnosť pre syna ak by mal niekto záujem

ljmmm
20. okt 2025

vsetko je na nete.Vyhod to

lobic
20. okt 2025

nic, vyhod alebo daj do zberu, to je este lepsi napad 😉

martinkatinka
20. okt 2025

Vyhodit, darovat, dat do zberu.

anonym_977e5d
20. okt 2025

do zberu. kto by to už len čítal.
možno ešte dať do čakárne k lekárovi zopár čísel, alebo do klubu dôchodcov..

minesasubu
20. okt 2025

daj do skupiny swap na fb alebo že daruješ za odvoz alebo vymeniš za maličkosť

lintu
20. okt 2025

Pridaj dakam do bazárov za niečo alebo za odvoz.... A hlavne tam nepíš, že obsahom sú vlastne k ničomu 😅 😅

aalt
20. okt 2025

Dali sme do deckam do skoly do zberu. To bolo kilogramov ...

andrejka1974
20. okt 2025

@blaznivaveverka však to daj ku kontajneru alebo k detskému lekárovi do čakárne alebo iDnes do knižnice určite si to niekto vezme

elviku11
20. okt 2025

Knihobúdky nemáte? U nás je ich plno, tam nosím časopisy

nerya
20. okt 2025

Knižnica? Viem, ze naša niekedy požičiavala aj časopisy 🤭😍 sme sa nacitali Brava 🤣

osky
21. okt 2025

V cakarni u doktorky by som si to precitala...zvycajne tam mavaju blby signal na net 🙂

saxana000
21. okt 2025

Tiez myslim ze u pediatra v cakarni by sa ujali. Alebo materske centrum.alebo potom normlane do zberu.u mojej obvodnej su v regali prirodovedne Nat-Geo niekedy je to ozaj zachrana ked tam skysne clovek 2-3 hodiny.urcite lepsie jak studovat letak na sirup od kaslu.

mirka438
22. okt 2025

Ponukni nejakemu dietatu do skoly napriklad. Nasi teraz zbieraju papier a najuspesnejsia trieda vyhra 100€. Minuly rok ziskali okolo 50€ a pani ucitelka im za to kupila motyliu farmu. Motylie husenice a spolu potom na prirodovede sledovali cely vyvoj od husenice az po vyliahnutie motyla. Nevyhadzuj to len tak ..

kp7333
22. okt 2025

Ponukni do materskeho centra. Mozu mamicky listovat, kym sa ich deturence hraju. Alebo detom do zberu papiera.

simca06022011
22. okt 2025

Môžeš ponúknuť cez bazár, fb skupiny.. nuekto si vezme. Ja som.cele ročníky dokonca predala. Co ostalo klasika = triedený odpad a zber. Nemáš skúsenosť tým co robit. Presne pre toto som casopisy kupovať prestala..všetky. mali sme oredplatne kadecoho. Nic tam.riadne nebolo, nestíhali sme to potom ani čítať... platili sa reklamy, ved polovica casakov su reklamy😂