icon

Čo to bude?

natalieperez
3. mar 2014

Ahojte baby, chcela by som vedieť váš názor, či čakáme chlapčeka alebo dievčatko..
Na klasickom ultrazvuku v 21.týždni mi doktor povedal, že to vyzerá na dievčatko.
V 25. týždni mi povedal, že to stále vyzerá na dievčatko, nič viac tam vraj nevidí.
V 29. týždni mi povedal, že dieťa je otočené hlavou hore, riťkou dolu a že má nohy dosť spojené, tak dobre nevidí. ALe že niečo tam trčí a nevie či to je pupočná šnúra, alebo pinďúr. Tak vraj to môže byť aj chlapec.
Čo sa týka príznakov, chutí mi sladké, brucho mám také skôr vystúpené, do bôčikov mi to išlo teraz posledný mesiac.
Vracala som od 7tt do cca 17tt vkuse, potom len sem tam, keď mi bolo niekde veľmi teplo.
Pleť sa mi nijak nezmenila, stále mám sem-tam akné ako predtým.
Tak čo tipujete? 😀

sense
3. mar 2014

na dievca....aj u mna to bolo napodobne vzdy mi povedali len ze asi dievca...a bolo to dievca

sarah27
3. mar 2014

@natalieperez zalezi Ti tak na tom "co to bude" ? nestaci , ze bude zdrave 🙂 Trošku skromnosti ludia ... ale ja myslim, ze dievča, ked, nemalo pipik v 25tt .

reni1512
3. mar 2014

@natalieperez priznaky s pohlavim nemaju nic spolocne, kazde tehotenstvo je ine, neplati spicate, ci oble brusko, ani vyrazky, alebo krasna plet, ani oskaredenie, ci opeknenie 🙂 Moj tip je dievcatko. Mne takto povedal lekar v 19tt co je relativne dost skoro a hrozne sa vrtela..v 25tt mi to uz potvrdili naisto 🙂

willy_wonka
3. mar 2014

@natalieperez urcite sa to vcas dozvies zo spolahlivejsieho zdroja ako je MK 🙂

cerez
3. mar 2014

Podľa chute, tvaru bruška a ani pleti sa nedá určiť pohlavie. Ak je žena štíhla, nedá sa aby dieťatko bolo uložené viac na kríže. Automaticky ide bruško dopredu. Ak dieťatko raz tlačí na orgány, pleť nemôže byť tip-top. Ale aby som nebola taká zlá, ak ti už dva krát videl dievčatko, tak je to možné, že ju čakáš. Ja ti ju želám! Alebo chceš chlapca? 🙂

nigguska
3. mar 2014

@natalieperez a nie je to jedno? hlavne ze bude zdrave,ci?

natalieperez
autor
3. mar 2014

@sarah27
@nigguska
samozrejme, že je jedno čo to bude, veď som nenapísala, že chcem aby to bolo to, alebo ono 🙂
@willy_wonka ja sa pýtam len na názor, je mi jasné, že veštice asi nie ste 🙂

som len veľmi zvedavá, je mi jasné, že raz sa to dozviem 😀

lorela
3. mar 2014

@natalieperez
Dievčatko 🙂

kiwi82
3. mar 2014

skús čínsky kalendár 🙂 http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p... mne to pri dcérke vyšlo, teraz mi vychádza chlapček, tak uvidíme, lebo zatial nebolo vidieť. skús a daj vedieť, čo ti vyšlo 🙂

lavazza75
3. mar 2014

@kiwi82 haha, mne podla toho malo vyjst dievcatko, a mam dvojicky dvoch chalanov 😉) takze asi tak. Ale na 50% ta predpoved vyjde 😉

dejka77
3. mar 2014

No v kazdom pripade to bude dieta 🙂. Co ti hovori vnutorny pocit? Ten moj ma nesklamal.

natalieperez
autor
3. mar 2014

@kiwi82 no tomuto síce vôbec neverím, ale vyšlo že chlapec 😀

natalieperez
autor
3. mar 2014

@dejka77 pocitovo je to dievča od začiatku..ale neviem či to už nemám vsugerované 🙂 muž totiž básnil od začiatku o dievčati, tak sme sa na to nejak namotali 🙂

dejka77
3. mar 2014

@natalieperez Tak sa nechaj prekvapit 🙂.

m_ij_ka
3. mar 2014

a nie je jedno či to bude chlapec alebo dievča? Hlavne nech má všetko čo má mať a nech je zdravé, to je najdôležitejšie teda aspoň podľa mňa

natalieperez
autor
3. mar 2014

@m_ij_ka samozrejme, že to je prvoradé, nikde nepíšem, že to musí byť to alebo ono..len keď je to také zamotané, tak ma zaujímajú názory mamičiek..snáď nie som zlá matka, že ma zaujíma pohlavie okrem iného nie? Je to len ženská zvedavosť 🙂

m_ij_ka
3. mar 2014

@natalieperez nenapísala som že si zlá matka, je normálne ak chceš vedieť čo to bude , asi sme sa nepochopili uraziť som ťa rozhodne nechcela. Podľa je najdôležitejšie aby dieťatko bolo zdravé

sarinka123
3. mar 2014

Tak ja ti poviem takto: Vzdy som tuzila po dievcatku, dokonca som sa modlila, nech je to dievcatko.
Kazdi, kto nema problem s otehotnenim a tehotenstvo sa vyvíja bezproblemov a babatko je zdrave a ide to na prvú supu, tak podvedome tuzi po určitom pohlaví.
Je to k tomu este taky bonus naviac. Ja mam dievcatka dve a som moooc za ne vdacna. Vzdy som mala vysnivane, ako sa budu male copane hrat a je to tak.
Viem viem aj to, ze ak sa niekomu nedarí, tak by dal čokoľvek za zdrave babatko ci chlapčeka, alebo dievcatko,
A mimochodom, nie som zla matka. Milujem ich najviac na svete.
Ak ti 2 krat povedali, ze dievca, tak to bude dievcatko

sarinka123
3. mar 2014

Brusko som mala vystupene, chutilo mi sladke a hlavne kofolaaa

natalieperez
autor
3. mar 2014

@sarinka123 no ja som sa zase nemodlila nech to je to či ono, bála som sa, aby nebolo postihnuté, takže na začiatku to bol len strach o to, či to je ok, nie čo to je..muž ale od začiatku spomínal, že bude to dievčatko, tak sme sa veľmi, tešili, keď nám bolo dvakrát povedané dievčatko. Teraz ma doky dosť prekvapil, že to môže byť aj chlapček, už som to nečakala, ale nevadí..Muž povedal, že jemu to je jedno 😀

augustovkaa
3. mar 2014

Ja si myslím, že to bude dievčatko. Keď som čakala dcéru, mala som chuť na sladké a pri synovi som mala chuť na slané chipsy, keď ich teraz vidím v obchode, je mi zle🙂

jabadaba
3. mar 2014

tipujem tak 50 na 50. 😀

hviezdicka111
3. mar 2014

@natalieperez u mna sa potvrdilo, ze podla toho kde viac babo citis - napravo dievca, vlavo chlapec 🙂 ale mozno je to len nahoda ze vyslo 😉

vamajka
4. mar 2014

Kamaratke cele tehotenstvo tvrdili, ze dievca vsetko nakupila pre dievca a bol to chlapec skoro z kozy spadla, ked jej povedali mamicka mate chlapceka

priadka
4. mar 2014

@natalieperez ...co to bude? Dieta 😉

natalieperez
autor
31. mar 2014

tak baby, bude to chlapec 😎

silvinuska6
31. mar 2014

mne do konca 8 mesiaca tvrdili ze to bude dievcatko a nakoniec sa z toho vyklul chlapec bolo nám to jedno ale do budúca pokial nebudem mat spravený test o pohlavý ani nebudem riešiť farby výbavičky