Coca - cola pri nevoľnosti
čawte baby včera večer som prvý krát vyskúšala colu a pomohla!!!! už som si myslela že nič do seba nedostanem.... aj dnes ráno pomohla... viem že toho veľa nemôžem ale kolko ste jej vy vypili?????? max. na deň?
Ja som mala skoro od zaciatku tehotenstva nenormalne palenie zahy, a tiez jedine co mi pomohlo bola cola (aj ked ju normalne vobec nepijem). Ked ma to chytilo vypila som tak 1-2dcl.
@janejohanna268 kedze mi bolo zle vacsinou vecer, tak som nechcela riskovat to, ze nebudem spat 😎 preto iba take mensie mnozstva... ked to nepomahalo, tak aj viac som vypila... inak som sa este dost nalievala zazvorovym cajom, pomohli mi aj pukance alebo polystyrenove chlebiky
@janejohanna268 no ja som prvých 14tt vracala asi 30x denne, schudla 10kg a fakt jediné čo som v sebe niektoré dni udržala bola práve cola. aj čistú vodu som vyvrátila prúdom. ja som mávala pollitrovku - v horšie dni som ju vypila celú, v lepšie som u mala aj na 3dni. moja mama sa na to hrozne hnevala, že prečo to do seba lejem, ale fakt mi to pomáhalo. aj potom som si vždy za nejakým ťažším jedlom dala pohár coly a všetko okej. 😀
@janejohanna268 Ahoj,tak ja som colu pila cely prvy trimester,bez toho by som do seba nic nedostala,velmi mi pomohla ,viem nebolo to rozumne,mozno by existovala lepsia alternativa,ale pracovala som 15tky a tak som si tym nahradila aj kofein,kavu som uz nepila ale light nezabera,iba klasicka cola ,inak dcerka je v poriadku len pre info 😀 uz ma tri roky,je to žive striebro ale myslim ze takych deti je viac,takze cole to nepripisujem 🙂 jedine co mala bola kolika po narodeni,prve tri mesiace,ale to ma tiez vela deticiek,este nikto nevie potvrdit ci to moze ovplyvnit nieco v tehotenstve
Aj mne pomohla cola na nevolnosti. Pila som colu v prvom trimestri pri vsetkych tehotenstvach, aj kavu som pila - dve denne - (odporucane gynekologom kvoli mojmu extremne nizkemu tlaku). Deti vsetky zdrave, normalne spave, jedno bohuzial hyperaktivne 🙂. Ono sa to s tym, co sa smie - nesmie strasne prehana. Samozrejme fajcit a pit tvrdy alkohol, to je nieco ine. Ale treba pocuvat svoje telo a zachovavat mieru.
Pri kojeni detto. Pri tretom dietati som si v porodnici objednala treti den po porode Vepro knedlo zelo (jedina z celeho oddelenia, ale mala som strasnu chut), setricky chodili normalne kukat, co krpata na to - a aj budit som ju na kojenie musela, taka spokojna bola 🙂. Syn maval koliky aj zo suchej ryze...
@jaju_ska dakujem tak to si ma teda upokojila 🙂

@janejohanna268 pi ale normalnu, nie lightku (umele sladidla preukazatelne skodia plodu)