icon

Dá sa otehotnieť po 35. roku?

matilda35
6. jún 2017

Ahojte baby mám 35r a snažím mesa o babetko z manželom. Síce už mám 12r dcéru ale o druhé sa mám nedari už 3r. vietemi poradiť stim ? .a teraz mí doktor pred písal tablety sa nazýva Clostibegyt. Podľa vas je to dobré? Ďakujem vopred za odpoveď 😒

marse
6. jún 2017

Ak už dceru máš, a dr nenašiel nič prečo by si nemohla otehotniet, tak vek ako prekážku nevidim. Partner bol u dr? možno aj to by som ešte skúsila.
S liekmi nemám skusenosť..držím palce

a ešte maličkosť, oprav si gramatiku, lebo ťa tu zožeru. 😉

matilda35
autor
6. jún 2017

@marse Dakujem. Ale som madarka... A vidim že trošku idú... A tabletky len prví raz mám.takze uvidím. 😒

vydrnik
6. jún 2017

vek nemusi byt problem,a robil lekar nejake vysetrenia,najdolezitejsie bude zrejme spermiogram,podla toho lekar rozhodne dalej,z liekmi neporadim,ja som otehotnela aj bez nich a bolo mi viac ako 35

marse
6. jún 2017

@matilda35 partner je rovnaký ako pri prvej dcére?

matilda35
autor
6. jún 2017

Praveze že nie😒

marse
6. jún 2017

tak urcite nech ide aj on k lekarovi a uvidite...lebo ak ma problem on, tak neviem ci ma zmysel aby si do seba pchala lieky.

matilda35
autor
6. jún 2017

Mas pravdu 🙂

evittam
6. jún 2017

@marse No ved ak chcem dieta tak by som to uz riešila dávno.😉 A nie cakala 3roky kym to pride "sámo"...😉 Ale veď každý sme si strojcom vlastneho stastia.😉

marse
6. jún 2017

@evittam ale to nebolo asi pre mna, že?

matilda35
autor
6. jún 2017

@marse Nie vôbec vám

evittam
6. jún 2017

@marse Jj prepac. A ma zalozene dve diskusie na to iste. Neviem na co.
@admin....

matilda35
autor
6. jún 2017

👍

marcelik88
6. jún 2017

Je to tazko asi v takom veku No ak to trva uz tri roky, tak by som sa neuspokojila len tak s tabletkami, ale isla by som po tom tvrdsie. No vdak zalezi na tom, ako strasne chces to dietatko. Treba ist za lekarom, nech vas oboch posle na poriadne vysetrenia a mozno sa to pohne😉

hors
6. jún 2017

@matilda35 Neboj urcite sa to da riesit ja som otehotnela 36 r a dcerka ma 12 mes.😀Mam znamu co ma deti 23-24 r dve a ostala tehu 47 r porodila zdrave mimi.Ja by som isla na vysetrenie aj partnera .Neber lieky pokial nemas istotu ,ze stae zdravy a mate predpoklad pre mimi.😃Vela stastia prajem 😃

johanka_de_arko
6. jún 2017

Mne nedal doktor ziadne lieky,kym nevidel manzelov spermiogram. Okrem toho, aj ked mas 12r. dceru, moze byt problem aj u teba (zrasty,...). Ale vsetko ma riesenie, neboj. Ja mam toho roku 38 a deti mam 4r., 3r. a 1r. V pohode do toho. Len najprv cim skor muza na vysetrenie.

matilda35
autor
8. jún 2017

Akoze muž môj Bol na vyšetrení a zistil že má problémy z sper....mou. bral tabletky. Nato dakedy .a zatím nič. Hovorím bola som už na sono. A tak mí doktor pred písal tablety. Clostibegyt.. 😒

evittam
8. jún 2017

@matilda35 Na zaklade coho ti to predpísal?! Aky problem ma muz so spermiami?! Ved sa obráťte na odbornikov.

matilda35
autor
8. jún 2017

Ja sam nevjem len mi robil sono a ze či kcem byť tehotná. Tak mí to pred písal tablety.. A manzela už nerieši. Ani sa nepita.... Aj jasom zmetena že podľa čo ho mí prepísal tabletky. Asi cez sono😕