icon

Darí sa vám holiť sa v tehotenstve?

dadika1114
22. okt 2010

baby dajte tip ako sa mam vytocit -vykrutit aby som sa oholila :D inak sa ani neholim kaslem na to..ale ked idem na prehliadku-poradnu tak to musi byt aspon trosku :D by som sa hambila jak pes .... a holili ste sa doma pred porodom alebo ste isli neoholene a oholili vas tam ? jaaj ja mam plnu hlavu toho.Co ked si nestihnem oholit ani nohy :( ja som chlpata jak gorila :D a este aj cierne chlpy :D 😖

Strana
z3
filipa77
2. nov 2010

Pri prvom tehotenstve, ked som mala uz vacsie brusko ma holil manzel... 🙂 a teraz ho to uz zas caka o chvilku, kedze som v 24tt. Ved sme spolu otehotneli, tak nech sa podiela na nasom vytuzenom diele zas 😉

cathy77
3. nov 2010

tak ja som v 19.tt a už si tam nevidím... trápim sa vo vani naslepo... kedže velke zrkadlo na stene máme akurát tak, že don nevidím a v ruke držať nie je pre mna riešenie, lebo jednou holím, druhou si pridržiavam .... 😀 akurát pozerám, že by som to dnes mala absolvovať lebo ked to nechám zas zbujnieť tak ma porazí... mám hustý porast od pása dole a na hlave 4 vlasy v troch radoch

katka1191
3. nov 2010

ja som to nezvládala keď sa blížil termín pôrodu, takže som išla do nemocnice s pralesom 😒 , ale tam ma vyholili. Ani som nevedela kedy 😀 . Boli taký rýchly a opatrný 😉

renikar
28. apr 2014

Ahoj dievčatá, príjemne som sa pobavila na vašich komentoch, zaraďujem sa medzi vás (veď som sa sem neako doklikala)...dostala som sa do 33 týždňa...zajtra ma čaká vyšetrenie, tak...som sa celý deň pripravovala duševne, aj fyzicky na procedúru "holenia" sa...nie že si šušurku nevidím, ja ju už ani podľa hmatu nespoznávam, aaaale...dnes to bolo iné...dala som si OPILCU krem, nechala 15 minút, aj keď písali max 6 minút, (treba vedieť, že mi NIKDY pred tým nepomohol) ...a čuduj sa svete, chlpy vypadli, s minimálnou pomocou, 3 x som prešla žiletkou, už pre ten pocit holenia...a... normálne radosť ani netušíte...tak že som pripravená na zajtrajšok "pán doktor" 🙂 Každej odporúčam vyskúšať...verím, že budete spokojné, ako ja teraz 🙂 😀

pavla927
29. dec 2017

@evickapooh a to kupim kde tu opilcu

cecilia68
29. dec 2017

@pavla927 V každej drogérii 🙂

pavla927
3. jan 2018

Dakujem

timilv
3. jan 2018

Ja som sa vedela ešte aj pred pôrodom pekne oholiť, dokonca som si deň pred pôrodom ( to som ale nevedela, že na druhý deň idem rodiť) stihla spraviť aj pedikúrú a nalakovať nechty na nohách 🙂

biba12
3. jan 2018

Ja som som sa vždy holila každý druhý deň. Robím to doteraz. Podľa mňa keď to budeš robiť pravidelne a nebudeš na to kašľať, stane sa to rutinou. Ani ti to ako niečo navyše a práca nepríde. Neviem si predstaviť, že by ma holili v nemocnici. Ani za nič.

adriannasvk
3. jan 2018

U nas tiez manzel pomahal😀ak bol nahodou prec,tak na slepo som sa snazila pripadne kupit zrkadlo co sa da postavit(klasicke kozmeticke🙂) do vane sadnut pred a mas🙂

Strana
z3