Dávajú ešte rodičkám klistír?
Ako je to teraz s klistirom počas pôrodu? Dávajú ho ešte?
Záleží kde, keď máš vybratu pôrodnicu, väčšinou majú na stránke. Napr ja som rodila v Topoľčanoch a tam môžeš klistir odmietnuť.
@barus26 jemine fakt? na porodnej priprave nam spominala Ruzinov a Antolsku a jasne Koch, ze tam takto tie cipky a odporucala stihnut to doma v klude, ze mensi stres, tak som tam automaticky zahrnula asi aj tie Kramare 🤷♀️🙈 tak sa ospravedlnujem za generalizaciu, Kramare asi teda nie
Jasne.Ale neboj,ver ze v tej chvili ked budes rodit bude klistit naozaj tvoj najmensi problem.Doslova a do pismena.Poznam sice aj prijemnejsie veci ako zadrziavat 10 min stolicu,ale takto ti poviem,radsej tak,ako sa tam potom pri porode s prepacenim posrat.Je to normakne,oni su zvyknuti,ja viem,ale ja nie.
@barus26 ono asi ten klistir na konci dna bude asi ten najmensi "problem" podla toho co pocuvam (a teda pocuvam teraz z kadzej strany) ale ked si to clovek moze niecim nahradit, tak preco nie, mna to caka o par tyzdnov idem do Ruzinova tak to skusim uhrat tymi cipkami a uvidime 🤞🏻🤞🏻
Mne klystir v Ružinove nikto neponukol ani nikto sa ma nato nepýtal. Ja som pri tom všetkom nejako na klystir nemyslela, a tak to aj dopadlo😂😂😂
Donutit nemozu nikoho, ta nehoda pri porode moze byt aj s klystirom. Ja som ho nemala a nehoda pri porode bola a aj som s tym pocitala. Mam syndrom drazdiveho creva dve hodiny po porode uz som musela na velku zase a do vecer este tak 4x . Ale radsej jedna mini nehoda ako keby tam maju steny malovat. Ale boliet to neboli zase
Nie je to nič hrozne, nemusíš sa toho báť. Mala som ho pri prvom pôrode a bez nehody. Pri druhom mi ho nestihli spraviť a veru nehoda bola. 🤷 Držím palce! ♥️
@maminkadeticiek
@barus26 Tak pre mna bol klistir nieco hrozne😬, neskutoce krce striedali velmi bolestive kontracie, vzdy ked som sa s prepacenim zosrala, prisla dalsia velka kontrakcia, akonahle skoncila prisli velke krce a prehnalo ma a takto pekne dookola bez prestavky asi pol hodinu. Myslela som ze sa im tam vykotim na podlahe...
A to ked sa stane ta “nehoda”, tak to vas presunu a upracu a idete spat ci ako to je? Sorry za detailnu otazku ale tohto sa bojim asi viac ako porodu😂😂

Áno stále dávajú pred pôrodom