icon

Dlhoročné snažilky konečne tehotné

vikis5
27. feb 2013

Ahojte, chcela by som vedeť aké boli vaše pocity, ked ste sa konečne dozvedeli ze čakáte bábo? resp. ked ste konečne zbadali dve čiarky na teh. teste a nie ich len "silou vole" videli? 🙂

vikis5
autor
24. jún 2013

@cukrik580 určite bude uz vtedy vydno...my sme mali jonasov termín 13.5

cukrik580
24. jún 2013

@vikis5 a ovulku si mala mat kedy cca?

vikis5
autor
25. jún 2013

@cukrik580 tak okolo toho termínu, 13.5, 14.5..som chodila na folikumetriu, tam mi povedal kedy by som ju mala mat

cukrik580
25. jún 2013

@vikis5 takze ty si mala sucasne jonasov termin a ovulku? lebo u mna je cca 10-11 dni rozdiel 😀

vikis5
autor
25. jún 2013

@cukrik580 hej tak mi to vyšlo akurat na rovnaké obdobie...no to by bolo aby to nebolo 🙂)

cukrik580
28. jún 2013

@vikis5 mame srdieckoooooo 🙂 a 6,9 mm 😀 doky povedal ze je vsetko ok a podla sona sme 6+4 😀

vikis5
autor
1. júl 2013

@cukrik580 jupíííí, tesím sa aj s tebou

heiny
1. júl 2013

Ahojte baby konecne aj ked nie po takej dlhej dobe ale vsak aj pol roka je dlha doba sa nam to podarilo. Som v tretom tyzdni a tesim sa jak mala. Aj ked s tym nemam ziadne skusenosti. Vedeli by ste mi nieco poradit comu sa mam maximalbe vyhnut a co mam vlastne cakat. Jaaaaaj tesim sa. Dakujem

cukrik580
1. júl 2013

@vikis5 dakujeeem 🙂

vikis5
autor
2. júl 2013

@heiny gratulujem 🙂 v podstate mozes robit vsetko ale s mierou, mas chut na kávu? daj si, ale slabu a maximálne jednu denne (aj ked mne prvé 2 mesiace vobec nechýbala, až teraz sa mi pomaly vraca chut na nu 🙂) dobré su prechádzky a snaz sa nebyt hladná, hlavne ráno...lebo ti moze byt zle...taký rychlokurz

cukrik580
2. júl 2013

@vikis5 ja nastastie kavu nepijem, tak taky problem nemam 😀

mima1416
2. júl 2013

Ahojte babule... gratulujem Vám 🙂 ja som bola na et a v pondelok som bola na sone v 3 týždni a doktor sa sám ešte v tom sóne nevyznal. kedy asi budem vidieť viac? My sme sa snažili cca 3 roky, bola som najskôr na prefukovaní vaječníkov, potom 3krát na inseminácii a konečne sa nám zadarilo cez et... mňa to umelé tiež stálo 1450 eur... je niečo čo by sme teraz nemali jesť alebo piť ?

mima1416
2. júl 2013

to som sa presne chcela opýtať. ja totiž jem cca 4 sladkosti denne a sem tam aj viac a milujem coca colu. tak aspoň tej sa trošku vyhýbam, ale sem - tam by to hádam vadiť nemalo či ? 🙂

cukrik580
3. júl 2013

@mima1416 ahoj, no ja neviem, coca cola ma kofein a nemala by sa ani kava, tak by som ju asi nepila...nemali by sa plesnove syry, nepasterizovana bryndza, volske oko, neprepecene a surove masko ...aj sladkosti by sme mali obmedzit a aj mastne a vysmazane, ale tak no nie vzdy sa to da, vsakze 😀 papas dake vitaminy?

alceola
4. júl 2013

@mima1416 ja pijem colu od kedy som tehu kazdy den, lebo som na nej zavisla, a to pred tehu ani glg, neznasala som iba, mineralku...a veru sam si, ked mam chut tak idem aj na kofolu...ja som sa ani pri prvom nekontrolovala a je uplne zdravy...baby sa sme tehotne a nie chore..niektore to tak prehanaju, az mi je zle..volaked nase mamy nemali tolko vitaminov a vymozenosti modernej doby a sme tu , takze treba vsetko s mierou, ale pokial mas chut, tak si daj..ja pijem aj kavu...

cukrik580
4. júl 2013

@alceola presne ako vravis...bola ina doba...ja osobne sa nekontrolujem az tak ale na iste veci si proste pozor dam...moje telo nebolo na kofein zvyknute lebo kavu nepijem tak sa nebudem nalievat colou...dam si radsej vineu ked tak...vies,ked sa niekomu nedari otehotniet viac nez 5rokov.tak si potom trosku dava pozor a to ze moze zazit tehotenstvo si ovela viac vazi a chce aby sa babenko malo co najlepsie...a ked mu kofein moze aj ked vobec nemusi uskodit tak preco by som mala riskovat?aj ked nejde o uskodenie.len babo po porode moze byt umrncane a nebude moct dobre spavat...ale to je len moj skromny nazor 😉

alceola
12. júl 2013

@cukrik580 aj to chapem, pravdaze, nie ze som zastanca robit vsetko co sa nema, pit, fajcit a tak dalej..ale zase ani nie prehanat...kazda sme ina, kazdej je nieco ine dobre..takze ak citis, ze mas chut na kolu, kludne si daj, ale zase nie kazdy den...ja som otehotnela po 3r a veru chranila som sa a bolo mi stale zle. tak som si dala moju kavicku a hned som ok....

cukrik580
12. júl 2013

@alceola takze nam bude supersky a budeme spokojne a stastne a vsetko bude ok 😀 a to je predsa hlavne 😉

zzuzulaf
12. júl 2013

co sa tyka kofeinu, mne lekar povedal, ze ak som bola zvyknuta na pit kavu napriklad 2x za den, aby som neprestavala, lebo prave ten sok telo nemusi zvladnut dobre... vlastne az dvaja lekari to povedali, lebo som sa na to extra pytala. navyse, aj nizky tlak mi kavicka alebo kofolka popravila 🙂

darka2001
12. júl 2013

Tak nam sa to podarilo po 12 rokoch,presne vtedy ked som zahlasila,ze je to posl pokus🙂 Tu super spravicku nam volala doktorka z centra a potom ako mi zablahozelala k pozit vysledku som sa nezmohla na slovo a hned mi vybehli slzy aten plac som nevedela zastavit este asi 15 min. Este ze bol pri mne manzelik vzal telefon a vsetko s doktrkou dohodol za mna🙂

ivec16
12. júl 2013

@darka2001 juj aj mne vybehli slzicky za teba 🙂 drzim palce... a nech vam robi radost

alceola
12. júl 2013

@cukrik580 jasne..musime🙂

cukrik580
12. júl 2013

@darka2001 to je uzasne, gratulujem a drzim pasticky 😉

vikis5
autor
25. júl 2013

@sachiko
@cukrik580 ahojte kocky, ako sa mate? co mate nove?

cukrik580
25. júl 2013

@vikis5 ahooooj, nove? no uzivam si tehotenstvo plnymi duskami 😀 nie je mi zle, len sem tam, ked to s niecim prezeniem alebo tak 😀 napriklad vcera vecer s kaktusovym dzusom 😀 veselo si priberam, aj ked by som nemala, ale co uz 😀 a tesikujem sa, lebo takto pred tyzdnom som dostala prvu fotecku naseho mimi, mali sme 26,65 mm a krasne nam bilo srdiecko, teraz som taka spokojnejsia a dufam, ze je vsetko v poriadku 😀 a ty cooooo ? 🙂

vikis5
autor
25. júl 2013

@cukrik580 jeeeeeeej, ty uz mas fotku, u nas to asi nedavaju, ale som objednana na nejake NT vysetrenie na dawnov syndrom, a to sa robi na 4D ultrazvuku, tak uvidim babatko tak poriadne, uz sa strasne moc tesim...ja som mala myslim minuly tyzden necele 4 cm..a kolko si zatial pribrala? ja 2 kg

cukrik580
25. júl 2013

@vikis5 ja skoro 4 😀 v podstate tri, ale dokymu som ja krava povedala o pol kila menej :D ked sa pytal, takze mam tri a pol hore v podstate, ale to je jedno...co u z spravim 😀 hej mam fazulecku moju malinku 😀 ja som si drzo vypytala fotku 😀 este nemam ani knizku 😀 teraz ma doky dovolenku, aj buduci tyzden, lebo im robia okna, som objednana az 9.8. konecne mi budu robit odbery a dostanem knizku, to by mali uz robit tie triple testy ci jak sa to vola, na downov syndrom a vrodene chyby, tak mam taky respekt, dufam, ze bude doky oddychnuty po dovolenke a hlavne dufam, ze bude vsetko ok 😀

vikis5
autor
28. júl 2013

@cukrik580 ja som zase dostala knizku hned ako mi z krvi zistili ze som tehotna, sranda, kazdy to dava uplne inokedy 🙂

cukrik580
28. júl 2013

@vikis5 mne este ani krv nebrali 😀

vikis5
autor
28. júl 2013

@cukrik580 ha ha, kazdy doktor si robi ako chce