icon

DNA testy otcovstva po interupcii

momo18
14. okt 2016

Ahojte chcela by som sa opitat ci sa da urcit otcovstvo po interupcii v 8 az 9tt. Partner mi totiz neveri ze by to bolo jeho na co nema ziadny dvod a neviem ako inak mu mam dokazat ze som ho nikdy nepodviedla. Dakujem za normalne odpovede

Strana
z2
veronika295
Odpoveď bola odstránená
ukulela
14. okt 2016

@momo18 otcovstvos a daurcit - ked si tehotna a pred porodom - aj z krvi matky, plati sa za to, najdi si to (mari sa mi ze 300 eur, mozno viac, najdi si)
takze urcit sa to da, ale v kazdom pripade zackvas.
urcite by sa dalo urcit DNA aj z potrateneho plodu, no pochybujem, ze najdes labak, kde ti to urobia. okrem toho tiez nie zadarmo. okrem toho pochybujem, ze na klinike ti zabalia potrateny plod ... ani amputovanu ruku ti nedaju, ani slepe crevo.
ak ides na potrat, lebo ta nuti a podozrieva, ze si ho podviedla a ty mu po potrate chces silou mocou dokazat, ze to tak nebolo, taktiez to nemas celkom OK v hlave.

marissenka
14. okt 2016

Tak ty vieš ,ze je jeho. ...a ides na potrat?? Vynos ho ,a potom daj spravít testy!...

nivea777
14. okt 2016

@veronika295 v tom pripade by som sa dala podviazat alebo proste nieco kde by som mala iste ze nebudem tehu a nebudem musiet ist na potrat

ukulela
14. okt 2016

@momo18 ad cisarske - aneta pariskova mala tri cisarske z toho dva rychlo za sebou.
mozno mas tenku jazvu, konzultuj s inym lekarom.

kristinka86
14. okt 2016

@momo18 Mne lekár povedal, že sa po druhej sekcii trhala maternica a ďalšie bábo neodporúča! Museli mi ju podľa slov lekára latať-platať. Podarilo sa nám otehotnieť, keď mala dcérka 14 mesiacov. Ani na sekundu som neuvažovala o potrate a manžel tiež nie. A nikdy v živote by ma neupodozrieval, že to nie je jeho dieťa! Kde je láska, je dôvera, je pochopenie, je rozumné riešenie a zodpovedné postavenie sa k vzniknutej situácii! Čoskoro rodím a i keď to najmä ku koncu nebolo najľahšie, naše tretie bábo budem milovať rovnako ako tie, ktoré už na svete sú! V prvom rade by som šla zistiť skutočný stav k inému lekárovi, čo si on o tom myslí. V takom stave nie je na mieste spoliehať sa na slovo len jedného a vzdať sa bábätká, ktoré už v Tebe rastie.

marissenka
14. okt 2016

A ja mám 3 sc, a som tu...v irane či v ktorej riti robia normálne aj 5 sc a ženy žijú...

mima4
14. okt 2016

@momo18 prepacale chces pokracovat vo vztahu s priatelom, ktory ta uraza?

ukulela
14. okt 2016
veronika295
Odpoveď bola odstránená
ja_bb
14. okt 2016

@momo18 skus zistit moznosti (aj od inych lekarov),ako to zvladnut (zdravie tvoje a babatka)...vsetko je tazke,malokto ma idealny zivot,podla predstav...ale to babatko prislo do tvojho zivota kvoli niecomu,samozrejme nepozname tvoju situaciu,ale... skus zistovat aj moznosti ako to zvladnut -ak si tak este nerobila,vela stastia

loolipop
15. okt 2016

@momo18 nech je tvoj zivot akokolvek tazky a zly, je to nic oproti tomu, co bude po tom, co sa chystas urobit. Urcite mas rodinu, znamych, pomozu ti .. s tou bolestou a výčitkami ti nepomoze nikto..... tvoj muz nestoji za NIC... a ty sa k nemu pridas po zákroku.. :-\
Bojuj zena, bud silná a statocna, mas len jeden život, nedostanes reparát..

sunny8
15. okt 2016

Totalna nezodpovednost! Naco si robis deti ked ich uz nemozes porodit zo zdravotneho hladiska ! Poznas aspon prerusovanu suloz ak nie inu ochranu? A navyse ako ty hovoris o svojom partnerovi tak naco si s nim este robis deti ? Znasaj nasledky svojho cinu neber zivot svojmu dietatku. Toto nepochopim druhe zeny sa snazia a bud potratia alebo vobec nemozu otehotniet a chcu to dietatko dalsim sa narodi chore a maju co s nim robit a dakto otehotnie a vobec si to nevie vazit .. Myslis ze po interrupcii sa budes citit lepsie ako po porode? Budu ta prenasledovat myslienky na dietatko a to co si napisala je total blbost ze vies ze to budes lutovat ze uz teraz to lutujes a ze si ho nemozes nechat ... Koho chces oklamat tou lutostou... A este po interrupcii brat z dietatka vzorku pre DNA tak to je vrcholne neludske a nechutne a navyse dokazovat takemu cloveku ako je tvoj partner ci je otec ci nie ... Pod uroven

Strana
z2