Dve tehotenstvá som prevracala. Zopakuje sa to aj v treťom?
Je niekto kto by až tretie tehotenstvo prežil bez vracania, alebo iba s miernymi nevoľnosťami? Ja som obidve prevracala os 7, resp. 8. týždňa a trvalo to tri mesiace, niekoľkokrát denne. Stále som mala prázdny žalúdok, aj vodu som okamžite vyvracala. Než som zjedla s veľkou nechuťou polovičku chleba, tak to trvalo aj pól hodiny. Musela som sa nútiť, ale musela som, pretože mi bolo zle nielen z jedla, ale aj od hladu 🙂 Väčšinou som to okamžite vyvrátila, v priemere asi 3x za deň. Takže som bola na PN a celé tri mesiace len ležala s vedrom pri posteli, pretože som nemala vôbec síl.
Máte niektorá skúsenosť, že pri treťom by to mohlo byť lepšie? Viackrát som sa stretla s tým, že mamičky hovoria: všetky tri tehotenstvá som prevracala...ale žeby niektorá povedala, tretie bolo iné, som sa nestretla. Dajte mi nádej.
@bonaqa2013 tak to moje vracanie by sa utajiť veru nedalo. bola som rada, že sa o mňa niekto stará.
a ďakujem za povzbudzujúcu odpoveď
Ja som vsetky tri tehotenstva prevracala , dokonca tretie najviac, do konca tehu mi byvala velmi zle, stale sa mi grgalo, zo vsetkeho ma napinalo a asi do 20 tyzdna som stale grcala, teda poviem ti ze som bola z toho uz zufala si pamatam, este tyzden po porode sa mi stale vygrgovalo a potom som sa zacala konecne citit super a mohla sa riadne prejest 😀 😀 Ja keby mam stvrte grcam znova ja to viem 😅 😅
@lensam
... uf.. posielam aspon takto pomyselnu podporu a smajlika aby to uz bolo s tretim bruskom len super...papa 🙂
Prve tehu nevolnosti do 3 mesiaca - syn druhr tehu nevolnosti obcasne vracanie do 6 mesiaca - syn tretie tehu nevolnosti do 3 mesiaca vracanie celych 9 mesiacov- dcera
V mojom pripade boli vsetky 3 tehotenstva podobne, prevracala som prve 4 mesiace 😝. Pohlavia som mala: chlapec, dievca a teraz cakame opat chlapca. Drzim palce 😉
zo 4 tehu len 3.tehu bolo hrozne,takze je to mozne,lebo posledne som mala v pohode

Maminka, čo tehu, to iné. Sama som toho príkladom.
Prvé tehu - neskutočné nevolnosti, vracanie ráno, poobede,večer. Stále. Lenže chodila som do školy a pred rodičmi som všetko tajila.
druhé tehu - žiadne nevolnosti, nejaké príznaky tahotnej ženy - prsia....
tretie tehu - ani som nevedela že som tehotná, k lekárke som prišla len s tým že nemám menz., ani som nevedela asi ako dlho. podľa lekárky - 14tt, sono v ten deň - 15tt.
štvrté tehu - žiadne príznaky, žiadne nevolnosti.
Prvé dieťa je syn, ostatné dievčatá.....