icon

Existuje iná forma interupcie okrem kyretáže?

peta444
25. apr 2017

Gynekolog mi hovoril ze nie ale citala som na internete ze sa to da aj tabletkami mozte mi.niekto poradit? Dakujem

katarina644
25. apr 2017

@peta444 je nejaka tabletka, ale neviem, kde sa to da zohnat. moja kamoska z vysky si to niekde zohnala, ale bolo to velmi davno, pred trinastimi rokmi. fakt v tejto veci neviem pomoct.

damianadam
25. apr 2017

Existuje len interupcia, kt vykonava doktor. Ostatne alternativy by ti mohli vazne poskodit zdravie, napr. spominana tabletka...

ukulela
25. apr 2017

citala si na nete? tak cotaj dalej, dozvies sa ... gynekolog ti povedal spravne, na svk ina legalna forma nie je. ak si zo zahranicia nieco objednas a potom sa ti bez lekarskeho dozoru nieco stane, tvoja volba, tvoj problem ...

marlenka222
25. apr 2017

Kazdy den sa najde minimalne 1 tema, z ktorej mi rozum odchadza a pytam sa, ci som normalna ja. Preco ludia- zeny- matky riesia mimo zakonov, prirody, rozumu? To vazne dieta bude iba ak to ludia dovolia? Lebo sa mi to nehodi, lebo mam vlastne dovody, lebo nemam peniaze...lebo, lebo, lebo.... Myslim ze okrem zdrav.komplikacii matky ziadne lebo neexistuje. Preco riesit POTRAT hocakou formou? Ja neviem ked su ludia tak tupi ze nevedia co bude nasledovat po sexe vlastne ze na co maju rozum? To fakt ako zvierata bez uvazenia

zuzi0911
25. apr 2017

@peta444 nie neexistuje,,spominana tabletka inak hrozi basu a obrovske zdravotne problemy,,,ked uz ina moznost nie je aj ked myslim ze urcite by sa nieco naslo,tak zakrok ktory prevedie doktor,,

slniecko35
26. apr 2017

@peta444 tabletkou ano, mala som moznost to vyskusat (v 10tt prestalo bit srdiecko), tabletku mi dala lekarka v ambulancii a musela som ju vypit priamo pred nou, este k tomu bolo niekolko vaginalnych cipkov, ktore to spustili, ale poviem ti, uz nikdy viac, ak to budem musiet znovu podstupit, tak volim kyretaz.

sense
26. apr 2017

Na svk ina forma nie je, v zahranici pod dohladom lekara je aj formou tabletiek, ked som mala MA plid sa nevyvijal tak toriesili prave sposobom bezkyretu, udajne je to setrnejsie ako samotny kyret, ale v prip akbysa telo nevycistilo uplne kyretu by som sa nevyhla.... urcite by som to neriesila kupou cez internet...

emamodrykonik
26. apr 2017

Prosím, nezabijajte svoje deti.