Farbili ste si vlasy počas kojenia?
ahojte,nefarbila som si vlasy cele tehotenstvo ,ale uz by som to chcela zmenit,lebo na tie odrasty sa neda pozerat🙂myslite,ze tym mozem nejak uskodit babatku,tym ze sa to dostane do mliecka?Dakujem.
farbila som pocas tehotenstva a robim aj dnes ked kojim,na mamila.sk mas aj potvrdene,ze to neskodi od laktacnych poradkych,netreba vsetko prehanat 😉
aj ja som si farbila počas kojenia, síce len farbiacim šampónom, ale farbila... veď do tela sa to nedostáva... 🙂
ano. farbila som(lebo som nikdy nepocula o tom,zeby to bolo skodlive pre baby). a farbila som hned v 7 tt blond farbou s amoniakom a uplne od pokozky ;) robila som si potom hrozne starosti a konzultovala som to s primarkou na gyn. a ona sa len pousmiala. je to totalny blud. babätku to nemoze uskodit!!! a farbila som dalej pocas celeho tehu a aj kojenia. a dieta zdrave jak repa.
Ahoj, tiež som pred mesiacom dúmala nad touto otázkou 🙂
Na nete som čitala že sa to dostane do mlieka a neviem čo (bla bla bla), ale podľa mňa to nič nespravi babatku,ja som si kúpila farbu bez amoniaku,farbila som sa 2 krat a nič sa nám nestalo. 🙂
ano, nemala som s tym ziadny problem. teraz cakame tretie babatko a tiez si nechavam farbit vlasy.
V tehu nie, ale pri kojení áno od 3. mesiaca, hlavne kvôli kamarátkam, manžel nehovoril nič, lebo som bola občas náladová z hormónov, tak sa zdržiaval pripomienok.
Ja som si naposledy farbila v septembri 2012 😀 😀 😀 Cez tehu nie, no a po porode az doteraz sa mi nechcelo s tým babrať. Šediny mám už dobrých 10 rokov, len teraz sú tak jasne viditeľné, že si to dokonca všimol aj môj otec 😀 😀 😀 Ale keby som nebola lenivá, tak zafarbím cca 3 mesiace po porode, aj napriek dojčeniu.
Farbila som si vlasy aj pred a po pôrode. Nevidím dôvod, prečo by si to robiť nemala.
Pri malej uz ano,ale az ked bola starsia a menej sme sa dojcili. Az odvtedy.pri malom som si dala farbit vlasy az po ukonceni dojcenia,len,on bol,dojceny kratsie-11mesiacov. Dceru dojcim doteraz a zatial som,si dala farbit dvakrat.mala bude mat 21 mesiacov.
ja som si farbila stále, dokonca aj na modro, fialovo a zeleno....malý mal zo mňa vždy radosť 🙂 🙂 🙂
ano, aj pocas tehu aj pocas dojcenia, nijako to neprejde do mlieka...keby som to nerobila, tak chodim po kanaloch a okolo muza sio satkou na hlave 🙂
od 18tky si farbim vlasy pravidelne kazde 2-3tyzdne 😉 ano,este mam stale co farbit, v nasej rodine su vlasy huste,len skoro sedive....

pokial mam vedomost, farbenie vlasov v tehotenstve neuskodi. Ja som si nafarbila vlasy vzdy aj pred odchodom do porodnice, aby ma moje dietatko videlo peknu 🙂 , upravenu 🙂 (to na odlahcenie 🙂 )