icon

Femicare verzus Helios na sono s dvojičkami v 20. týždni

1martincanka1
31. mar 2015

Ahojte, mam dilemu, tak mi snad napisete svoje skusenosti a ja sa lahsie pre niekoho z vyssie uvedenych rozhodnem. Sme v 20.tt s dvojickami a kedze potrebujem absolvovat "vacsie" sono hladam u koho. Vo Femicare maju pre mna volno v 22.tyzdni a v Heliose mi ponukli 21.tyzden. Nechcem ist aj tam aj tam nakolko si myslim, ze to nie je zdrave, nech si hovori kto chce co chce... Dakujem.

p_etrisha
31. mar 2015

Dr. Grochal, jednoznacne 🙂

lajlilinka
31. mar 2015

Femicare určite. Helios je možno vynikajúci čo sa týka umelého oplodnenia, ale MUDr. Grochal je odborník čo sa týka sona...
Vysoká odbornosť, profesionalita, prístup. Fotka je pekná vec, ale mať istotu, že je dieťa v poriadku primárne. Ukázal a vysvetlil nám všetko - mozog a jeho časti, tok krvi v srdci, očná šošovka, články prstov, nosná kostička, stehenná kosť, plný mechúr, pohlavie...
Minulý týždeň bola v TV v Reflexe reportáž o mamičke, ktorá čakala dvojičky a dlhodobo jej vychádzali zlé výsledky, lekári nevedeli prísť na dôvod. Až Dr. Grochal zistil, že majú iba jednu placentu a navzájom si detičky "kradnú" krv. Odporučil im kliniku v CZ, kde ju rozdelili. T.č. sú detičky na svete, zdravé a v poriadku 🙂

Toť môj názor...