Funguje domáci test pohlavia z krvi aj v Európe?
Ahojte mám otázku či toto funguje aj v Európe alebo len v amerike mám na mysli testy typu sneakpeek atd..a ak áno máte niekto skúsenosti?dakujem❤️
https://www.drmax.sk/woman-secret-girl-or-boy-t...
aj taketo testy su.
@sedmicka_x wau,každopádne tam sa ja asi v blízkej dobe nedostanem…bývame 800km od Bratislavy v Rakúsku 🫣
@zinulienka áno to viem ale som počula že to je len blbost,tak neviem no 🤷🏼♀️
Ano je to blbost 🙂 ak by sa dalo urcit pohlavie z mocu, nik by necakal na UTZ v 20 tyzdni ani si neplatil Babygen alebo Trisomy, ze ano, stacilo by u lekara ocikat papierik (alebo doma)
Autorka existuju u nas na SVK testy ako Babygen a pod., odobera vzorku lekar a posiela na test do laboratoria, verim, te aj v AT maju cosi podobne.
@petamich v okoli viedne určite takéto možnosti sú ale ja žijem v horách 😂a snažím sa hľadať a teda nič take som nenašla v okoli iba nipt testy ktoré tu stoja 500-600€ čo je za mna dosť…
A v Rakusku 3D nerobia? V SR si hradite aj tak plnu sumu..
@sedmicka_x viete čo aj nad týmto som rozmýšľala len si niesom úplne istá či už tak skoro by mi vedeli povedať pohlavie aj s 3D momentálne som 11tt do konca mesiaca by som to chcela vedieť čo budem 14tt čo myslite vtedy by už mohli vidieť?

Mne v sonoclinic povedali pohlavie na 1. 3D usg, teda uz v nejakom 11.tt, dr povedala, ze sa este nikdy nezmylila, ked som sa jej pytala, na kolko percent je to iste :D a veruze sa nezmylila