Geriatrická matka
Zeny,mam 36 rokov a mame jedno dieta.aj premyslame ci este jedno, ale ja sa bojím, ze nahodou bude chore.neviem ci mi hrabe ale v poslednej dobe sa stretavam s tym ze moje rovesnicky nerodia zdrave deti.ako ste na tom vy?viem ze je viac pripadov ked sa rodia zdrave deti,ale ten chrobak v hlave je
@majamat po 35 pouzivaju lekari termin geriatricka matka normalne.teda len medzi sebou noe pred pacientkou
@lenuliatko84 ja som to počula v denníku bridged jonesovej 😀
@ukulela ja som sa na to pytala mojej gyndosky ked som ten film videla a naozaj sa to pouziva
@lenuliatko84 no to je ale dost blbe. pozrela som do google a teda tento vyraz sa pouziva len hovorovo, lebo odborny clanok an tuto temu som nenasla, aj ked zas tak podrobne sa mi hladat nechce. zrejme sa to pouziva ako synonimum slova stary,a le teda nema to uplne rovnaky vyznam.
@majamat niekde som čítala clanok od prednostu gynekologie a tiež spomenul tento názov, ale rokmi sa vela veci zmenilo aj sa upustilo od amnio po 35 r, lebo sa nepreukázalo, že by mali ženy veľké problemy a amnio by bolo nutné a celkovo povedal, že je boom rodičiek 37-43 r.ale on s obľubou ako odborník aj pre IVF stále zdôrazňuje, že ideál je rodiť 25-30 r😊
@lenuliatko84 Ja som uz potom uplna geriatria. Prve v 39, druhe v 42. Zdrave obe. Ale pravda je, ze nevladzem ako za mladi 😅. Drzim palce 🙃.
Tak baby, ešte máte v 35- 38 rokoch blbé pocity z tehotenstva? 🙂 Teraz už aj Monika Beňová- 51 rokov. https://www.cas.sk/clanok/1002561/obrovske-prek...
@lentilkaxxx akurát dnes sme boli s kamoškou vonku s deťmi na ihrisku a vraví že Monika Beňová je tehotná.....

@lenuliatko84 prvé v 36, druhé 40 a keď sa naseriem, stihnem ešte tretie. Neboj, ak po bábätku túžite, choďte do toho.