Gynekológ predpísal liek, ktorý sa v tehotenstve nesmie. Čo s tým?

goodsusie
11. okt 2008

Stalo sa vám už, že vám doktor gynekológ predpisal liek, ktorý sa podla príbalového letáku neodporúča užívať v tehotnosti?
Mne sa čosi podobné stalo keď mi tvrdlo brucho. odporučil mi kupiť si magne B6, no-spa a ten tretí Guajacuran. nemyslím, že by bola v chyba v lekárovi, len sa chcem spýtať ci s čímsi podobným máte skúsenosť a ako ste ju riešili.

susik77
11. okt 2008

ten guajacuran mas na ulludnenie? ake mas probl.? ten neber, skus to vystriedat nej. cajikmi

vieruna
11. okt 2008

Guajacuran som brala aj ja pri oboch tehu a pohoda. Dr. ked mi to predpisoval, tak ma upozornil, ze ani nemam citat pribalove letaky, ze sa to bezne dava aj v nemocniciach priamo do zily a podobne. Takmer na ziadnom liecive nemas napisane, ze je vhodne v tehu. Kto by si take testovanie zobral na triko?? Tak isto som pri oboch tehu v prvych mesiacoch uzivala Torecan cipky a na tych je to tiez. Drzim palce 😉

goodsusie
autor
12. okt 2008

to mam proti tvrdnutiu brucha...ale tak uzivam tie dva magne b6 a no-spa a uz netvrdne tak snad je to v poriadku...ja ked nemusim tak lieky nejem vobec....

jajka.20
12. okt 2008

aaahojte baby..ja som už v 38tt a stále beriem magne b6 - jednu denne predpiiisal mi to lekááár a chcem sa opýtať či by som ich už nemala vysadiť ..ved už nepotrebujem magnezium...ved už je načase porodiť....či ako to je????

vieruna
12. okt 2008

Jajka myslim, ze cim blizsie k terminu, tym lepsie je to pre babatko 😉 Aj ked pre teba urcite nepohodlnejsie

livka299
12. okt 2008

goodsusie mne sa to tiez stalo, ale viaceri lekari ma ubezpecovali, ze vlastne tie lieky neuskodia, to len vyrobcovia sa takto nadmieru chrania 😉

jajka.20
13. okt 2008

vieruna - ved keby som ho nevysadila nepredlžuje sa mi čas pôrodu???? to si mala na mysli ked si napiisala nepohodlnejšie????

vieruna
13. okt 2008

jajka nieee nepredlzuje 😉 Ked sa to uz raz rozbehne, tak tam je magneb6 maly panko 😀 Nepohodlnejsie som myslela ze uz je tebe teraz ked mas velike brucho a ze by si sa ho rada zbavila.

jajka.20
14. okt 2008

vierunka - jaaaaaaaaaaj tak ....no lebo mi bolo povedanééé že magnézium spomaľuje sťahy....udržiava maternicu v kľude....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre