icon

Hemangióm v tehotenstve

novaavon
14. aug 2017

Dobrý deň. Objavil sa vám počas tehotenstva hemangiom?

novaavon
autor
14. aug 2017

Nikto?

nivea123
14. aug 2017

Jasne, a rovno som ho štrajchla žiletkou 😒

novaavon
autor
14. aug 2017

@nivea123 fuha. A kde sa nachadzal?

nivea123
14. aug 2017

No presne tam 😨 a stále tam je, mala som to len podráždené, lekár mi odporučil Ialugen plus, nech sa to zahojí. Vraj po pôrode môže kľudne odstrániť, teraz nechcel. A vraj je normálne, že sa zväčšuje, zmenšuje...

novaavon
autor
14. aug 2017

@nivea123 aj ja ho mam tam dolu. Lekar to teraz nechce riesit. Lenze ja sa bojim, ze je aj v maternici a moze ohrozit dieta. Pripadne sa s hamangiomom narodi ☹

nivea123
14. aug 2017

Čo ja viem, to sa mi nezdá, že by sa s tým malo narodiť. Je to porucha povrchových cievok či čo. Ja som si najprv myslela, že je to znamienko...

novaavon
autor
14. aug 2017

@nivea123 u nas sa o tom vela nepise. Preto som chcela vediet realne ci s tym ma niekto skusenosti.
Na zahranicnych strankach je o tom trochu viac pisane. Vraj ak sa hemangiom objavi blizko genitalii, mozu byt hemangiomy aj v maternici. Vtedy mozu ohrozovat plod. Pripadne sa plod moze narodit uz s hemangiomom, lebo sa mu neskor moze objavit.
Ja to mam velke asi pol centimetra. Ako vacsia sosovica.
Tak snad bude vsetko v poriadku 🙏
Pojdem sa radsej este opytat na kozne. Moj gynekolog s tym nema vela skusenosti

nivea123
14. aug 2017

Mne takéto nehovoril nič, vraj len kozmetická chybička.

novaavon
autor
14. aug 2017

@nivea123 ja skocim este ku koznej co na to hovori. Dam ti potom vediet

masenkamedvedova
1. dec 2017

Ahojte aj mne ho dnes našiel gynekológ. Som tehotná najprv bol malý ako znamienko a dnes mi to pozoroval pretože po utreti mám trošku krv a je väčší už. Je to fialovo modré také mäkké podlhovasty tvár a mám ho ako mám klitoris hneď vedľa. Ešte mi to musí kozna pozrieť a určiť konečný záver. Bojím sa.

nitka1157
13. dec 2021

@masenkamedvedova ahoj ako si dopadla?