Iqos v tehotenstve

ofelias
26. feb 2018

Ahojte, prosím aby ste ma neodsudzovali, iba si pýtam radu, či má s tým niektorá z mamičiek skúsenosti.
Bola som silná fajčiarka a bohužial moje povolanie je späté s cigaretami a bohémskym životom. Každý deň sa stretávam s veľkou chuťou na cigaretu, kedže sa pohybujem medzi ľuďmi, ktorí fajčia každý deň a neviem to ovplyvniť tak, že zmením prostredie a spoločnosť. Veľmi veeeľmi sa snažím si nezapáliť a často sa mi to aj podarí, ale raz za týždeň zlyhám a veľmi si to potom vyčítam. :( Preto sa chcem opýtať či nejaká tehuľka fajčí iqos, pretože má to ževraj 95% menej škodlivín ako obyčajná cigareta. Napriek tomu si uvedomujem, že stále obsahuje nikotín a je to cigareta. Ale radšej si raz za týždeň zapálim “zdravšiu” cigaretu, ako to svinstvo, ktore je v normálnej.

pininka
26. feb 2018

@ofelias nestresuj sa, toto skodi babu viac. Snaz sa to obmedzit, ale poznam kopec bab ktore fajcili aj v tehu, len vacsina deti mala potom dost nizku hmotnost. Ja som v druhom tehu doslova milovala vonu z cigariet,stryko fajcil a ja som stala pri nom a dychala.

vanesanova
26. feb 2018

@ofelias neviem ci ti tu da niekto pozehnanie na to ale ja by som to neriskovala ja som tiez bola fajciatka ale nam sa dlho nedarilo takze ked to prislo bola to ta namensia vec ktoru som pre to babo mohla urobit povedz si to tak ze je to len blba cigarera a ze ona ta nemoze mat v moci a urcovat ti co chces a co nie je to dost v hlave takze zmen postoj...ak stale budes hladat lepsiu zdravsiu moznost a mensie zlo a ja neviem co tak to ti nepomoze vobec musi to byt definitivne zbohom tych devet mesiacov to vydrzis neboj sa budu horsie veci ktore budes musiet pre to male obetovat...postavu spanok nervy peknu plet...vsetko pojde do haja ale bude ti to jedno lebo vsetko mu podriadis vsetko teda aspon u mna to tak je materinska laska je vela o sebaobetovani poznam vela tuhych fajciarok co hulili roky rokuce ale pocas tehu prestali a nefajcia dlho dlho po porode je to zmena zivotneho stylu to ano ale to je predsa aj dieta 😍 drzim palce

janina1127
27. feb 2018

Hentie sú vraj "zdravšie" kvôli tomu, že najväčšie škodliviny sú vraj v tých papierikoch, do ktorých si balíš tabak a hentam ich nemáš.

flavica
27. feb 2018

uz ked si zapalis tak je podla mna jedno ci je to s papierikom alebo bez, normalna, elektricka alebo aka :/

lenkaz1986
12. nov 2018

@ofelias ahoj fajcila si tu iqos ?

caelley
24. jan 2019

Deti, ktorych matky v tehotenstve fajcili, maju po narodeni casto abstinencne priznaky. Je to badatelne najma u Romiek z osady, ktore fajcia cele tehotenstvo a lekari ich po porode posielaju si zapalit pred kojenim, lebo dieta sa az trasie ked nema svoju davku.

deer123
2. máj 2019

Iqos je rovnako škodlivý ako normálne cigarety... Je to len marketing proti elektronickým ciageretam (vape). Snáď si nemyslite že cigaretový gigant by zrazu mal záujem menej škodiť svojim produktom. Ak nechceš škodiť dieťaťu tak prejdite na klasickú elektronickú cigaretu a nie iqos. V klasickej elektronickej ciharete sú len dve zložky ktoré sa normálne používajú v potravinárstve (plus nikotín).

zuzka_puska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
krivanekovabarbora
2. apr 2022

@pininka ahoj, ja som tiež fajčila síce obmedzené nie tak ako pred tehu ale veru môj mal asi opacny zázrak a mal 4200g q netriasol sa za cigaretou, je toto podľa mňa čistá hlupost ale nehovorím môže byť v niektorých pripadoch

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre