Jak jste oznámili své polovičce, že jste těhotná?

lenachmelikova
17. mar 2017

Ahojte holky, jak jste oznámili svého příteli / muži, že čekáte miminko? Udělali jste mu nějaké překvapení? 🙂

tyelde
17. mar 2017

Nie, tak trochu sme to čakali, test som si robila asi po 2t meškania, čiže to už sme očakávali taký výsledok... Vlastne aj text kukal on a celý deň behal za mnou či sa mi už nechce ísť na záchod... Stačil mu pohľad na môj ksicht aby vedel, že sme sa nemýlili...

malymyis
17. mar 2017

Tiez to nebolo nejak speci, bol vonku na zahrade podala som mu test ja som sa rozplakala a on sa smial 😀

sykorkauhliarka
17. mar 2017

stal pri mne ..ja som ocikala test polozila na umyvadlo..a vravim mu ze urcite bude negativny....a zrazu kukame obaja na dve ciarky 🙂

mimac
20. mar 2017

@lenachmelikova normálne, prišla som k nemu a povedala: máme tu jedno prekvapenie a
"ukázala som mu test s //" a on sa ma opýtal: a čo znamenajú tie dve //? a potom sme sa smiali ... a smejem sa na tom doteraz

nelinkabublinka
25. mar 2017

Ahoj, na modrom koníku máme vo WIKI článok o oznámení tehotenstva partnerovi.
https://www.modrykonik.sk/oznamenie-tehotenstva...
Môžeš sa inšpirovať a ostatné mamičky, ktoré majú už túto milú povinnosť za sebou, môžu vložiť do WIKI svoju skúsenosť. Takto to budeme mať pekne pokope a bude to pomoc pre iné mamičky, ktoré hľadajú inšpiráciu.

Pekný zvyšok víkendu.

Táňa
Admin WIKI

dida_92
8. apr 2017

ahojte, ja som problém s oznámením tehotenstva partnerovi nemala, dokonca ma jeho reakcia prekvapila v pozitívom ohľade. o dieťatku sme sa bavili, ale neplánovali sme.
moji ako aj priateľovi rodičia to vzali skvele, veľmi sa tešia, čo je pochopiteľné, keďže obaja sme jedináčikovia a bude to ich prvé vnúča. avšak, keďže je moje tehotenstvo v úplnom začiatku, museli mi všetci sľúbiť, že ešte s ďalším posúvaním informácie počkajú. zistila som ale, že stopercentné spoľahnutie je iba na mojich svokrovcov.
priateľ šiel na pivo a kecal svojim kamarátom, našťastie ich bolo iba málo, takže nasledovalo obvolávanie a sľuby aby boli ticho.
ďalšími kecálkami sú moji rodičia, samozrejme otec sa tiež pochválil na pive. ale najviac ma sklamala mama. stále mi opakovala, že si mám vychutnávať oznamovanie tehotenstva.aj by som si, keby nebola tlčhuba. nielenže to vykecala známim, ale preriekla sa aj pred tetou, najväčšou klebetnicou. požiadala som ju, aby už naozaj bola ticho, aby som svojím jediným dedkovcom túto správu mohla oznámiť sama a tým si vychutnať tento pocit, ale ten hore ma asi nemá príliš rád a doprial babke a mame telefonát a čo čert nechcel, kecala.
dokážem pochopiť všetkých členov rodiny, že sa veľmi tešia, že sa im splnil sen, ale nakoľko som prvý krát v živote tehotná a nachádzam sa iba na úplnom začiatku,som si priala, aby som túto správu mohla oznámiť všetkým ja s partnerom.
tieto oznámenia/ podelenie sa o radosť za mojím chrbtom a sklamanie mojej dôvery ma naozaj zlomilo, možno je to pre niekoho len banalitou, ale keďže nemám veľkú rodinu ani veľa blízkych, chcela som byť tou, ktorá toto tajomstvo budem pomaly odkrývať ja.
takže neviem, či je to týmto sklamaním, ale moje nadšenie z tehotenstva opadáva.

m_i_s_k_a_2
27. máj 2017

@dida_92 ahoj tak ja som na tom celkom podobne ako ty. Svokrovcom som to chcela povedat spolu s manzelom len on cely stastny nepockal ani len jeden den a povedal im to tak som tiez smutna ze som nevidela ich reakciu. A moja mama to povedala mojej krstnej mame takze to asi tiez bude vediet pol rodiny od inych niez od nas. Bola som smutna ale uz ma to preslo hlavne ze to nikto nestihol povedat manzelovy 😂 a jemu som to oznamila asi tak ze mi zobral omylom v ten den kluce od prace tak som musela k nemu pred pracu a tam som mu dala tasticku kde bol test, malinke papucky a najmänsie detske body 😊 so slovami budes tatino. Dost ho to prekvapilo a ked som odisla mi poslal 5 sms ako nas miluje a tesi sa 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre