Je bezpečné cestovať na Cyprus v 25. týždni tehotenstva?
Ahojte, je to ešte Okay ? Tehu mám bez problémov , ale dr má trochu “vydesil” , že je to tak na hrane .
Ďakujem
No pozri čo sa ma stať sa stane. Ja som bola v 23 v grecku a som tu aj s dieťaťom. Ale čo si pozri sú zmluvne podmienky pri poistení, keby sa nedajbože niečo stalo a musela by si ísť do nemocnice, myslím že len AXA prepláca náklady do vyššieho týždňa, tuším že ostatné max do 25? Ale nechcem kecat.. ty musíš vedieť ako sa cítiš a ci sa nato cítiš 🙂
@ninka99865 práveže sa cítim úplne Okay ..
Ja som bola na Cypre v 24 tt....vsetko bolo ok, uz mi beha po dome 1,5r zdrave nezastavitelne dieta 😉
Ak nemas zavazne problemy, tak oki. Co by sa malo stat, 25tt je este idealne na cestovanie. Pozor na dobre poistenie. A to je tak cele. Dobre si to uzite tu dovcu. Ja som bola pred par dnami na chvilku v Taliansku, a mame to blizko, ale zase ja som v 38tt.
ja idem tiež na dovolenku v 26/27 týždni, doktorka povedala, že je to v poriadku. cestovné poistenie pre tehotné platí do ukončeného 26 týždňa
Ďakujem zienky ☺️🩷
Ďakujem zienky ☺️✨
Treba si pozriet aj miestne zakony. Napr. do Polska by som ako tehotna nesla...

No pozri čo sa ma stať sa stane. Ja som bola v 23 v grecku a som tu aj s dieťaťom. Ale čo si pozri sú zmluvne podmienky pri poistení, keby sa nedajbože niečo stalo a musela by si ísť do nemocnice, myslím že len AXA prepláca náklady do vyššieho týždňa, tuším že ostatné max do 25? Ale nechcem kecat.. ty musíš vedieť ako sa cítiš a ci sa nato cítiš 🙂