Je bezpečné mať dve soná v jeden deň?
Ahojte žienky.
Momentálne som v 19. týždni tehotenstva. O týždeň v 20 týždni idem na kontrolu k svojej gynekologičke kde sa bude robiť sono a v ten istý deň mám aj 5D sono na inej klinike.
Myslite že by to mohlo uškodiť a mám ísť neskôr alebo je to bezpečné?
Ďakujem pekne
tvoja gynekologicka si co o tom mysli ?
@nyusika tá ma tento týždeň dovolenku , keď som jej to predtým spomínala nič mi nepovedala ale teraz mám trošku strach keď sa to blíži
V nemocnici v prípade porobíme urobia tehotným aj 3-4 ultrazvuky za deň
A načo máš absolvovať obe v jeden deň?
A načo máš absolvovať obe v jeden deň?
@januska12323 tak ma objednali , jediný voľný termín 11. Bolo to na odporučenie lekárky aby som to sono stihla ešte do 20 týždni.
Nerozumiem, ako by to malo Tebe ci dietatu uskodit, dve sona cez den. Naozaj realne by ma zaujimalo, z coho mas obavy.
Nerozumiem, ako by to malo Tebe ci dietatu uskodit, dve sona cez den. Naozaj realne by ma zaujimalo, z coho mas obavy.
@colsami neviem , nie som lekár. Aj moja gynekologička ma nechcela vyšetrovať sonom často , tak som pochopila že to asi škodí. Ako neviem , preto sa pýtam 🙂 keby som vedela tak sa neopýtam.
Nie, nijako to neskodi. A uz vobec nie usg pri velkom dietati, co sa robi cez brucho a nie vaginalne.
Nie, nijako to neskodi. A uz vobec nie usg pri velkom dietati, co sa robi cez brucho a nie vaginalne.
@colsami ďakujem pekne 🙏🏻
@colsami neviem , nie som lekár. Aj moja gynekologička ma nechcela vyšetrovať sonom často , tak som pochopila že to asi škodí. Ako neviem , preto sa pýtam 🙂 keby som vedela tak sa neopýtam.
@misela22221 vies ze telefón tablet tv mikrovlnka tiež škodia? Tak 2 usg v 1 deň nebude nič
@misela22221 vies ze telefón tablet tv mikrovlnka tiež škodia? Tak 2 usg v 1 deň nebude nič
@anonym_eb0abe ďakujem pekne

tvoja gynekologicka si co o tom mysli ?