Je kúpanie na Tajchoch bezpečné počas tehotenstva?
Ahojte, je podľa vás bezpečne sa kúpať na Tajchoch počas tehotenstva ? Alebo radšej nie ? 🙂
@anonym_autor ja som sa tiež zdržala kúpania v lete v tehu. Niektoré ti napíšu že je to v pohode a je , ak máš dobrú imunitu a si zrovna niekde kde to je ok. Ale ty nemusíš mať dobrú imunitu a môžeš byť zrovna niekde je špinavo a nie je to vidieť voľným okom.... Každá infekcia , choroba zaťažujú teba a tým pádom aj dieťa. Jedno leto vynechať resp. 2 letá sa za mňa dá.
@anonym_autor za mna ak si sa zvykla kupat pred tehu a telo je zvyknute je to ok..ja som cely zivot chodila do viriviek,bazenov,sauny a v tehotenstve tiez..ale ak si sa nikdy takto nekupala,v tehotenstve s tym nezacinaj.nevies ako tvoje telo zareguje..a kedze sa to pytas,tak mas predtym strach,tak uz len z toho dovodu by som neodporucala..
V jazere urcite nie. Ze to vobec niekoho napadne...
Ja sa tak čudujem, jak keby ste jedno leto neprežili bez kupkania sa 🤷🏼♀️
@anonym_autor ja by som neriskovala jemine jedno leto bez kupania...ozaj nestoji to zato
@anonym_autor nie, urologicka mi pri druhom povedala, ze radsej nie...ani kupaliska, uz vobec nie prirodne, dat si sprchu. 1 leto vydrzis, ja som vydrzala 3 a to mam vodu rada.
@anonym_autor ja som sa tiež zdržala kúpania v lete v tehu. Niektoré ti napíšu že je to v pohode a je , ak máš dobrú imunitu a si zrovna niekde kde to je ok. Ale ty nemusíš mať dobrú imunitu a môžeš byť zrovna niekde je špinavo a nie je to vidieť voľným okom.... Každá infekcia , choroba zaťažujú teba a tým pádom aj dieťa. Jedno leto vynechať resp. 2 letá sa za mňa dá.
@anonym_196a9d ja uz vynechavam piate leto. Ale teda spekulujem, ze pojdem s detmi a dam si tampon. Len som uz v 33 tyzdni a aktualne mam klebsiellu, ktoru liecim, no tak neviem, nakoniec z toho mozno aj tak nic nebude...🫣
Ja sa tak čudujem, jak keby ste jedno leto neprežili bez kupkania sa 🤷🏼♀️
@anonym_3cf185 prežijem v pohode, len muž s dcérou chcú ísť, tak budem niekde v chládku čakať..
@anonym_3cf185 prežijem v pohode, len muž s dcérou chcú ísť, tak budem niekde v chládku čakať..
@anonym_autor Prečo nemôže ísť len muž s dcerou? Ty oddychuj doma.
@anonym_autor Prečo nemôže ísť len muž s dcerou? Ty oddychuj doma.
@katkazatka pretože sa chystáme na chatu, a v rámci výletu (nejaký obed, prechádzka) by chceli odbehnúť sa aj okúpať 🙂 ale tak môžem ja počkať aj niekde v kaviarni alebo tak..
@anonym_196a9d ja uz vynechavam piate leto. Ale teda spekulujem, ze pojdem s detmi a dam si tampon. Len som uz v 33 tyzdni a aktualne mam klebsiellu, ktoru liecim, no tak neviem, nakoniec z toho mozno aj tak nic nebude...🫣
@anonym_634c5d no to je komplikovaná baktéria ...máme doma sme kolonizovany, ak aj nevyliecite , nemajte strach bábätko to zvládne
@anonym_autor tajchy sú jedny z najčistejších vod na Slovensku, ak by som sa mala ísť niekam kupat, tak práve tam. Pokiaľ nemáš zdravotne problemy a cítiš sa na to určite chod. Plávanie je ideálny pohyb pre tehotné ženy,

Nie určite nie, ani prírodné kúpaliská ani žiadne verejné. Tiež som tehotná a toto leto to obätujem nikdy nevieš aká baktéria je vo vode. Niektoré si dávajú tampón ale, pre mňa by to nebola dostatočná ochrana. Ani môj gynekológ to neodporúča.