Je možné, že čakám dieťa môjho bývalého priateľa?
Ahojte mamicky, tazko sa mi o tom rozprava, ale potrebujem pocut viacere nazory, rady. Som tehotna v 7tt ( potvrdene lekarom) . 2.12.som mala prvy den poslednej menstruacie. V oktobri sme sa s mojim dlhorocnym priatelom rozisli a v tom case u mna zlyhal ludsky faktor a stravila som noc s mojim byvalim priatelom. Potom ale sme sa mojim dlhorocnym priatelom dali znova dokopy a ako sa hovori isli sme na plno ...
Je mozne aby dietatko, ktore cakam bolo mojho byvaleho ? Alebo ma len trapi svedomie ? Viete mi s mojou dilemou troska pomoct?Dakujem
@wolfgirl moj terajsi partner o tom zlyhani nevie .
@mitchie2805 od zaciatku googlim co a ako ...jasne ze podla googla moj ex neni otcom ale v mojom prispevku skor ide o to aby som dostala take odpovede ako som dostala ...ze nemam sa coho obavat ..google uz mi to davno povedal ale potrebovala som sa takto poradit aj a inymi zenami co si presli prechadzaju tehotenstvom a a pod.
Ked ,,ondím,, v oktobri....a v polke januara som v 7tt...plus minus tak dieta je toho ,,dlhoročného priatela,, nie? Logika....
Skor ta hryzie svedomie lebo to čo si spravila nebolo s kostolným porádečkem. 100% istotu ti dá az genetický test....
pána beka, však od oktobrového "incidentu" si musela mať minimálne dvakrát menzes... plus máš od lekára, že si 7tt.... ja fakt neviem, či poniektoré nedávali pozor na matematike, biológii alebo na oboch... alebo na MK treba prísť so všetkým.... niekedy sa hanbím za otázky, ktoré by pri priemernej inteligencii mali byť jasné...
Baby, chcela len radu, upokojiť svedomie. Rozišli sa s frajerom tak sa s bývalým vyspala, bola slobodná...
@maryah pre mňa za mňa, nech spala aj s celým plukom, tu ide o to, že by mi ani neskrslo v hlave, že by dieťa mohlo byť bývalého, ked som s dotyčným spala v októbri a ja som v 7 týždni!!! počty nepustia
V dnesnom svete je mozne aj yo ze zena bude cakat dvojicky kazdu od ineho otca preto n tvoj problem je jedine iste riesenie a to DNA TEST otcovstva ... My ti neporadime naozaj v dnesnej dobe je mozne uplne cokolvek cize nespoliehala by som sa ani ja jednu mozost ani na druhu pre tvoju istotu si to over testom alebo sa snaz na to nejak zabudnut a neriesit to mozno je to fakt len svedomim ;)
@sunny8 No,ale urcite nie je mozne aby bola len v 7.tt a bolo to dieta toho oktobroveho incidentu. Tu naozaj nepusti ani matematika ani biologia. Ci myslis,ze ak je vsetko mozne,ze prezila nejaka spermia a oplodnila vajicko az v decembri?😁
Suhlasim s @marfikchov😉
Ja ozaj nechápem .. máš 27 rokov, poslednú MS si mala v decembri, podľa dr si v 7t a ty sa vážne opytas,či dieťa môže byť bývalého s kt si chrapala v októbri??? Omg 🙈

@mitchie2805 Tak ak by mi lekar v januari povedal,ze som v 7.tt, tak by mi urcite "nevcuclo ritku" kvoli tomu ci je to toho oktobroveho-nemalo by totiz preco.😉