Je naozaj glukózový test taký nepríjemný?
Absolvovala ho niektorá z vás v Trebišove? Ako prebiehal?
Mna teta naplasila,ze je to hnus,tak som sa psychicky nastavila rychlo to exnut 😀 A ked som pila,bolo to uplne v pohode,az som lutovala,ze som si to neuzila 😀
Pre mna to bol hnus,ledva som to vypila za 40min to išlo zo mna von a bolo po teste 😀
Nech som sa to snazila akokolvek udrzat vyvracala som to nez som odisla z domu,ziaden test mi teda nerobili a bolo dobre 🙂
Bez citronu a dala som to na "ex" . Chutilo mi to 🙂
nie nie je .... ja neviem čo niektoré ženské tak preháňajú v pohode sa to dá ... skus si velmi ocukrovať vodu a vypiť .. take to je
Ako u koho...pri malom som len bola steasne hladna a nevedela dom sa dockat,kedy budem moct jest,ale zniesla som ho dobre.no prijemne to nie je a to ja som na sladke...ale nie na sladke vodove zbrndy...
Pri dcerke mi bolo zle ako konovi..som im to tam ovracala....nevedela som,ze citron by pomohol...to som sa docitala az neskor...neviem,preco pri dcerke mi bolo az tak zle..tehu cukrovka sa ale nepreukazala ani pri jednom z nich.
dokonca nieje ani tak veľmi potrebný ako sa všade spomína 🙂 napr. ja som ho nemusela podstúpiť ani v CZ ani na Slovensku veľa záleží od lekára 🙂
ako voda je v pohode pitna 🙂 ale na lacno mne bolo tazko treba byt na vzduchu 🙂
ja som to nepila vôbec, gynekológ mi to zabudol dať a ja som až po narodení dcéry zistila, že sa na to zabudlo...
podľa mňa je to úplne najmenšia nepríjemnosť, aká ťa počas tehu stretne
Sladka citronada, mne to chutilo 😀
pre mňa to bolo dosť desné, fúúúj jedna maminka predo mnou to vygrckala skoro hneď a potom ostatné dve sme dooosť dlho predýchavali, aby to ostalo aby sme nemuseli na test znova 😀 😀 celý deň mi bolo z toho blbo a aj to išlo nakoniec von 😀
Nie, nie je to vôbec nepríjemné ani nevydržateľné, to len niektoré žienky veeeeeeeľmi rady zveličujú, ale to si netreba všímať 🙂 .
ako taka sladka, hustejsia limonada 😀 kludne by som si dala este raz 😀
podla mna v pohode, ak by ti vadila nejaka chut v ustach zober si slamku ;)
Inak ja som ho v prvom tehotenstve neabsolvovala,pretoze sa este nerobil -dcera ma 8 rokov.a ani teraz v druhom tehotenstve som ho neabsolvovala pretoze moj gznekolog ma na to nazor ze je zbytocny,pretoze sa stale kontroluje v tehot.moc a tam by sa nabeh ukazal tak ci tak.taka moja skusenost 🙂
Je to ako veeeľmi osladená voda... alebo priam sirup, ale bez chuti. Treba to exnúť 😀 Vypiť na 1x, rýchlo, bez ochutnávania a hotovo 😉
bolo to uplne ze super, pri prvej dcerke som bola vystrasena, ze preboha ostatne natahuje a vracaju, tak budem aj ja, a ked som to zacala pit, tak som hadam nepila nic lepsie 😀, lepsie ako dzus...a pri druhej dcerke min. rok som sa na to priam tesila a veru vypila by som aj viac, skoda, ze je toho iba 0,5litra. ☹
Chutilo to ako domáca nuttela od svokry 😝
Pri prej dcerke mi to celkom chutilo, ale to som bola na sladke cele tehotenstvo. Teraz som znova tehotna a prave som sa odtial vratila, o hodinu idem na krv. Teraz mi to teda prislo uplne hnusne - husta, tepla, nechutne sladka tekutina - fuj, brrr. Som hodinu po vypiti a je mi na zvracanie...Takze je to individualne, zalezi na chutiach a nastaveni maminy.
mne to dosť chutilo, ale zas ja som vždy bola na sladké ráno 😀 treba si do dať do studenšej vody a vypiť na ex
Sladka voda, nic extra.. odporucam na ex a je po parade.
kedze ja som dost sladko zavisla, ja som pri oboch detoch cukrovu vodu s citronom vypila s chutou a nebola som potom az taka hladna.. pichnutie do prstu nebolo nic strasne, takze nie, nebolo to vobec neprijemne.. vzdy som si tam oddychla - najma druhy krat, lebo som bola prvy krat bez syna a tak som si mohla po dlhom case citat knihu :D
Ahojte, pise sa tu vsetko mozne, tak pridavam svoj nazor. Ja som bola v Zeleznicej nemocnici na Trnavskom myte dnes. Vobec sa netreba objednavat, je potrebny vymenny listok od gynekologa. Zaciatok odberu je o 7:15 hod. Je potrebne prist nalacno, aspon 10 hod. predtym nic nejest. Sestricka mi zobrala krv zo zily. Po odobrati som vypila roztok, asi 300 ml sladkej vody , mne to chutilo cisto ako cukor rozmiesany vo vode. Trosku sladke, ale myslim si ze je to v pohode. Vobec sa netreba bat. Nieje to nic neprijemne. Podla mna su aj horsie vysetrenia. Po vypiti som musela ostat v cakarni 2 hod. nic nepit a nejest. Po dvoch hodinach mi zase zobrali krv. A o hodinu som si mala prist po vysledok. Nezabudnite si zobrat nejaku knihu, casopis na citanie 🙂. Vysetrenia robia kazdy pracovny den o 7:15 hod., na 2 poschodi, labak Alphamedical.
Vobec nic hrozne to nebolo. Obycajna cukrova voda 🙂
vobec nie mne celkom aj chutil 🙂 hold kto ma rad sladke tomu vobec cukrova voda neprekaza 😉
Ja som prečítala tiež kadečo, aké to je nechutné a to čakanie a bla bla bla... Poviem vám toľko: práve mám za sebou hodinu v čakárni idem na druhú ,, spravia mi druhý odber plus moc a hotovo... A čo sa týka toho nápoja, tak ja by som si ešte dala 🙂ani citrón som nemala 🙂
Mne ho robili po porode kedze som mala velke babo a pytala som si este jeden hrncek od sestricky 😀

Ja som s tym nemala ziadny problem,Sestricka mi to dala do 0,5l pohara a este aj s citronom neni to nic strasne len to sedenie tam 2 hodiny tak to ma islo porazit.