Je to tehotenstvo alebo zápal?
Ahojte stala sa mi tka vec ze asi cca pred 5 dnami som začala špinit a pobolievat podbruško ale ratala som s tym ze som prechladla lebo som mala aj bolesti pripisovala som to tomu tak som uzivala lieky urinal ms mam dostat az o 11 dni spinenie nepreslo a pobolievaju ma aj krize tak ma napadlo urobit si test klasika obyčajný pepino a hned silna druha čiarka a tak hadam sa mylil ms mam pravidelnu tak kamaratka ma nahovorilana digitalny clearblue a vieš tiež pozityvny 2-3tt ukazuje... moze byt ze som ozaj tehu alebo mam zapal a test by ukazal pozityvny kvoli tomu dakujem necakala som to tak skoro doma mam 2 rocneho krpca
@mima804 jednoducho.. Mala si posunutu ovulku pravdepodobne.. Gratulujem..
@mala_katie dakujem ten dnesnu test ma este silnejsiu ciarku ako vcera
Gratulujem!!!! ❤️ Tiez som to zistila vdaka spineniu. Vraj sa vajicko udomacnovalo v sliznici. Drzim vsetky prsty
Dakujem vam takze doktorka mi robila aj sono a nasla mi tam cistu 7 cm velmi som sa vilakala a ze nepaci sa jej ze mam nejaky zhrubnuty vajcovod tak mi zobrala krv a bola som si aj po vysledky a HCG mam zatial 409.20 a povedala mi ze jedna sa o tehotenstvo a v pondelok mam kontrolny odber abi sme sa uistili ze stupne a je to normalne tehotenstvo a na tom papieri je bapisane ve vo 4 tt by malo byt hcg 750 a ja mozem byt cca 2-3tt podla ms a aj podla toho digi testu mi to višlo a este ze mam sliznicu zvečšenú tak dufam ze stupne
Držím prsty nech to pokračuje tak ako má.Tá cista síce nieje nič pekné,ale veľa žien to tak má,neboj bude dobre.
To je interval 9-750 jednotiek. Ja som mala v utorok len 152, dnes uz 985, takze 400 je uplne v poriadku 🙂 dolezite je, aby to rastlo. Drzim vsetky prsty
@mima804 gratulujem a drzim prsty aby bolo vsetko ok moze ist aj o mimomaternicove
Dakujem no toho mimomaternicoveho sa bojim
@akopprincezna v kolkom ste týždni?
Ahojte, nam dnes ukazal testik dve ciarocky 🙂
@michaelllka gratulujem
Ja som tiež mala začiatok tehotenstva taký .. mávam problém so zápalom močového ... a prvý mesiac som to mala neustále ....
@mima804 asi piatom. Musela som mat skoro ovulaciu. Niekedy mavam cyklus len 26 dni
@michaelllka gratulujem 🙂
Žienky dneska ma pobolieva ľavý vaječnik niekedy viac inokedy menej alebo len ked si chytím lavu stranu mali ste to niektora??dakujem
@mima804 napiste mi spravu
@mima804 , mna tiez pobolieva vajecnik teraz...
@akopprincezna dakujem tesim sa velmi 🙂
@michaelllka zajtra idem na krv toto bol velmi dlhy vikend snad bude vsetko v pohode strasne zle mi je teraz
Ahojte takze zle sme dopadli dnes hcg iba 561 a doktorka ma podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo a uz cakam v nemocnici na prijme prosim vas mali ste to niektora ?ako dlhu tu budem menicnične prostredie mi nerobi dobre 😭😭😭
Doktor ma zhucal ze tak skoro som si robila test ze teraz nevedia ci ma maju rezat ked este menzes meska mal bi az o tyzden prist uvidia zobrali mi krv a v stredu sono a zase krv tak ani sami nevedia dali mi infuziu hadam na sone nieco uvidia

@kythos21 skusila som aj treti test a tiez su tam kolajnice ale s kamaratkou si lameme hlavu nad tym ako je mozme ze mi ukazal tak skoro dve ciarky