icon

Je vyšší výsledok Hcg v 18. týždni tehotenstva bežný?

31. júl 2025

Ahojte, dnes mi prišli výsledky od Dr. Myslite že je tam chyba a referenčný rozsah Hcg by mal byt iný ako do 10 ? Celkom ma to vystrašilo, ale keď som pozrela iné tabuľky tam všade je rozsah do cca 65tis. Ďakujem

Je vyšší výsledok Hcg v 18. týždni tehotenstva bežný?Je vyšší výsledok Hcg v 18. týždni tehotenstva bežný?Je vyšší výsledok Hcg v 18. týždni tehotenstva bežný?Je vyšší výsledok Hcg v 18. týždni tehotenstva bežný?
anjelicek26
31. júl 2025

Nie je to v tom tehotenskom tyzdni uplne ze jedno?? hcg do 10 sa vyhodnocuje ako negativne..

glade22
31. júl 2025

Toto ale nie je obyčajné sledovanie hcg, toto je triple test, nie?

autor
31. júl 2025
@glade22

Toto ale nie je obyčajné sledovanie hcg, toto je triple test, nie?

@glade22 no nevyznám sa v tom, mal by to byt tripple test. Alw že prišiel nejaký divný aj sestrička mi hovorila 😅

glade22
31. júl 2025
@anonym_autor

@glade22 no nevyznám sa v tom, mal by to byt tripple test. Alw že prišiel nejaký divný aj sestrička mi hovorila 😅

@anonym_autor no, tam by mal byť výsledok nejaký pomer ako vyjadrenie rizika. Ten labak to nejako domotal. Mám pocit, že oni to vyšetrili ako samostatné hodnoty a žiadny výstup z toho
Každopádne sa tými referencnymi hodnotami neriad.
Uvidíš, čo ti povie doktor

simona1998
31. júl 2025

Toto Tripple určite nie je 🙂 takto mne chodilo klasicke meranie Hcg zo začiatku tehotenstva .

autor
31. júl 2025
@glade22

@anonym_autor no, tam by mal byť výsledok nejaký pomer ako vyjadrenie rizika. Ten labak to nejako domotal. Mám pocit, že oni to vyšetrili ako samostatné hodnoty a žiadny výstup z toho
Každopádne sa tými referencnymi hodnotami neriad.
Uvidíš, čo ti povie doktor

@glade22 presne to tak vyzerá že je tam nejaká chyba 🫣 v utorok mám veľké Sono tak dúfam že všetko bude v poriadku. Keď som bola na sone 13+6 povedal že babatko je zdrave 🥹tak len veriť

nikaeli
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a čo povedal lekár?

autor
31. júl 2025
@nikaeli

@anonym_autor a čo povedal lekár?

@nikaeli zatiaľ nič, výsledky mi dala sestrička lebo ich potrebujem na to veľké Sono. Môj Dr teraz nerobi

elz1920
31. júl 2025

Výsledok je v IU/l, tabuľka je mIU/ml, možno sa niekto pomýlil a nepremenenú hodnotu napísal. Preto to ani nemôže sedieť.