Je vyšší výsledok Hcg v 18. týždni tehotenstva bežný?
Ahojte, dnes mi prišli výsledky od Dr. Myslite že je tam chyba a referenčný rozsah Hcg by mal byt iný ako do 10 ? Celkom ma to vystrašilo, ale keď som pozrela iné tabuľky tam všade je rozsah do cca 65tis. Ďakujem
Toto ale nie je obyčajné sledovanie hcg, toto je triple test, nie?
@glade22 no nevyznám sa v tom, mal by to byt tripple test. Alw že prišiel nejaký divný aj sestrička mi hovorila 😅
@glade22 no nevyznám sa v tom, mal by to byt tripple test. Alw že prišiel nejaký divný aj sestrička mi hovorila 😅
@anonym_autor no, tam by mal byť výsledok nejaký pomer ako vyjadrenie rizika. Ten labak to nejako domotal. Mám pocit, že oni to vyšetrili ako samostatné hodnoty a žiadny výstup z toho
Každopádne sa tými referencnymi hodnotami neriad.
Uvidíš, čo ti povie doktor
Toto Tripple určite nie je 🙂 takto mne chodilo klasicke meranie Hcg zo začiatku tehotenstva .
@anonym_autor no, tam by mal byť výsledok nejaký pomer ako vyjadrenie rizika. Ten labak to nejako domotal. Mám pocit, že oni to vyšetrili ako samostatné hodnoty a žiadny výstup z toho
Každopádne sa tými referencnymi hodnotami neriad.
Uvidíš, čo ti povie doktor
@glade22 presne to tak vyzerá že je tam nejaká chyba 🫣 v utorok mám veľké Sono tak dúfam že všetko bude v poriadku. Keď som bola na sone 13+6 povedal že babatko je zdrave 🥹tak len veriť
@anonym_autor a čo povedal lekár?
@nikaeli zatiaľ nič, výsledky mi dala sestrička lebo ich potrebujem na to veľké Sono. Môj Dr teraz nerobi
Výsledok je v IU/l, tabuľka je mIU/ml, možno sa niekto pomýlil a nepremenenú hodnotu napísal. Preto to ani nemôže sedieť.

Nie je to v tom tehotenskom tyzdni uplne ze jedno?? hcg do 10 sa vyhodnocuje ako negativne..