icon

Jeden deň menzes

michaelamaria
8. dec 2017

Ahojte môže niekto poradiť ,mala som mendzes jeden deň nikdi sa mi to nestalo proste ráno som dostala a večer konečne mrchi.bolia má prsia citlivé .vzdialenosť mám mendzes 4dni .kontrolu u gynekológa ročne mám poriadku.znazime sa o bábo ale neviem čo to môže bit jediní deň mendzes.dakujem za odpovede.😉

Strana
z3
ewisam
8. dec 2017

@michaelamaria mozno si tehotna, samozrejme musis si chvilocku pockat, test hned nebude s dvoma ciarkami. Za ten cas si dostuduj pravopis a gramatiku😉

michaelamaria
autor
8. dec 2017

možno no dostala som ráno a večer nič tak som smetena. mobil robí preklepi sory🙂

ewisam
8. dec 2017

@michaelamaria netreba sa vyhovarat na mobil ani jeden nenapise mendzes ☺ lebo my vsetky mame menzes

beky1813
8. dec 2017

Toto nie je mobilom, ten prepise cele slovo, nie pismena 😉 a my tu neuhadneme, co to bolo. Pockaj a uvidis

deti95060810
8. dec 2017

mala som to a bola som tehu...🙂

michaelamaria
autor
8. dec 2017

@deti95060810 ahojik a ako si to mala ty? Ja som dostala pondelok ráno a večer konec menzesu.

anitta98
8. dec 2017

Ak sa snažíte tak to kľudne môže byť tehotenstvo 🙂 Počkala by som ešte pár dní a potom skús urobiť test..

viellik
8. dec 2017

Pravdepodobne si tehotná. Sprav si test v ten deň ako by ti normálne mala skončiť ms 🙂

michaelamaria
autor
8. dec 2017

@viellik ja som dostala 5.11.a v ten deň aj skončili .dnes je už 4den a nespustilo sa nič tak mam este čakať?

michaelamaria
autor
8. dec 2017

@michaelamaria a mám také slabé spinenie take bodki hnede

deti95060810
8. dec 2017

@michaelamaria ja som mala len takú kvapku - možno troška väčšiu. a to bolo všetko . Mala som to pri prvom aj treťom tehu - ale ani raz ma nenapadlo že som tehotná...až po čase.
o pár dni sprav test....

michaelamaria
autor
9. dec 2017

@deti95060810 a mala si aj príznaky tehotenstva?

deti95060810
9. dec 2017

@michaelamaria pri prvom áno....prsia, a potom neskoršie obrovské nevolnosti....
Pri ďalšom tehu ani to - žiadne nevolnosti, ani prsia sa nemenili a preto som prišla k lekárke keď som bola v 15 tt...

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@deti95060810 tak to bolo pekne prekvapko preteba 🙂dufam ze aj mne sa to splni😉

judar
10. dec 2017

1. mendzes
2. nikdi
3. mrchi
4. bit
5.jediní

...kriste pane

erickatt
10. dec 2017

@michaelamaria urob si test. Kľudne aj teraz

erickatt
10. dec 2017

@judar zabudla si na bodki

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@judar co to znamena??

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@judar gramatika?neries tu toto ok ja mam problemi a preto sa tu pitam skusenich bab preto je toto forum a nie tu niekoho ponizovat.

erickatt
10. dec 2017

@michaelamaria urob si test. Uz by mal byť pozitívny

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@erickatt dnes je uz 5dni od jedneho dna krvacania no neviem ci to mam brat ako menzes .este sa mi to nestalo.a od vcera mam slabulinko hnedi vitok ale len chvilkami take bodki.vcera mala som dostat menzes ale nic este.proste dostala som utorok a to vecer skoncel.neviem co to znamena .

beky1813
10. dec 2017

@michaelamaria este stale to rieiss? Urob si test. Toto snad ani nie je moznoe, ci si zase niekto robi srandu?

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@beky1813 proste ocom je toto forum na pisanie no nie? Ja dlhe roki nemozem mat dety a testovat zase sklamanie racej este pockam .mozno nevies co prezivame mi zeni co sa nam nedary tak pitame sa o rady mamiciek ktore vedia pochopit druhich .ahoj

beky1813
10. dec 2017

@michaelamaria ale na tomto fore nik nema carovnu gulu a na toto existuje jedna jedina rada - tehotensky test a tu usilovne ignorujes. Radsej trav vikend produktivnejsie, napr. studovanim pravopisu, pri dietati to budes potrebovat

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@beky1813 si moc dvolezita ahoj nepis mi ok

evittam
10. dec 2017

@michaelamaria Maximalne suhlasim s
@beky1813 . Sledovanim nejakých príznakov a pytanim sa na MK nic nevyriesis. A tiez by som ti odporucila cim skôr začať s tou gramatikou hlavne ak chces deti, nakolko tie rastu a zacnu chodit do skoly.

beky1813
10. dec 2017

@michaelamaria dolezita, ked uz 😉

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@evittam ak chcete urazat ludi racej nepiste mi ok

evittam
10. dec 2017

@michaelamaria Kde presne som ta urazila? Len som ti uprimne poradila,nakolko ci sa ti to paci alebo nie naozaj sa to ako pises zle cita a vyhovárať sa na mobil je v tvojom pripade smiesne. Moj 9-rocny syn by nenapísal take nieco ako ty. A ak nechceš čítat nazory inych a aj také co sa ti nebudu páčiť tak nezakladaj diskusie na verejnom fore a budes mat po probleme.
K tvojmu problému som sa vyjadrila-suhlasim s vyssie napisanym, my tu naozaj nemáme vestecku gulu, sprav si tehotensky test. Ja som napr.nemala ziadne tehotenské príznaky a uz vobec nie tak skoro. A mala som velmi podobnu MS ked uz som bola tehotná, spravila som si test a bol pozitívny, tak som sla k lekarovi,kt.mi to potvrdil.

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@evittam ok pohode ...tak aj ty si mala podobne tak ako ja stou menstruaciu?vies ja kazdy mesiac testy a nic no teras to vizera byt nadejne a test sa bojim urobit to je cele.

Strana
z3