icon

Jeden deň menzes

michaelamaria
8. dec 2017

Ahojte môže niekto poradiť ,mala som mendzes jeden deň nikdi sa mi to nestalo proste ráno som dostala a večer konečne mrchi.bolia má prsia citlivé .vzdialenosť mám mendzes 4dni .kontrolu u gynekológa ročne mám poriadku.znazime sa o bábo ale neviem čo to môže bit jediní deň mendzes.dakujem za odpovede.😉

evittam
10. dec 2017

@michaelamaria Ano, jeden den slaba-skor len spinenie a potom este dalsie dva dni len spinenie.

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@evittam ok dik zajtra urobim testik nech uz viem nacom som.

misinka0611
10. dec 2017

@michaelamaria Či ta ten test kľudne do riti, ked sa ho bojíš robiť ? 😓

misinka0611
10. dec 2017

No teraz ja robim preklepy “ Čo ťa ten test kusne do riti ked sa ho bojí robiť? “

0kristina0
10. dec 2017

@michaelamaria ze ty si ta romka co tu uz nie raz pisala ale pod inym nickom?

obsadenemeno
10. dec 2017

@michaelamaria jeziskove huslicky..... 😨

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@0kristina0 nie niesom preco??? Mas nieco proty romom?

obsadenemeno
10. dec 2017

@michaelamaria nie, len "proti" prisernemu pravopisu 😠

myskahryzka
10. dec 2017

Nehnevaj sa, ale zena, ktora sa 5 rokov snazi o dieta, nema taketo (blbe) otazky. A osobne som sa nestretla s tym, ze by dlhorocna snazilka navstevovala gynekologa raz za rok... ale budiz.

0kristina0
10. dec 2017

@michaelamaria tvoja otazka znie podozrivo, urcite si neni romka? Lebo aj ta druha mala velmi podobny pravopis ale ona sa nehanbila priznat, ze je romka. Odpoved na tvoju otazku je: proti slusnym romom nemam absolutne nic.

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@myskahryzka ja chodim kazdi mesiac ok ja musim vediet najlepsie

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@0kristina0 no vidis tak nie len romovia nemaju pravopis...ja sa nehambim vet niesom romka🙂

catherinah
10. dec 2017

Uz si si robila ten test?

obsadenemeno
10. dec 2017

@michaelamaria ale "hambit" by si sa veru mala.... za ten pravopis, sak to oci kole

michaelamaria
autor
10. dec 2017

@obsadenemeno ok a co stale chces odomna??daj pokoj a neotravuj prosim ok

michaelamaria
autor
10. dec 2017
beky1813
10. dec 2017

@michaelamaria a preco si si ho este nerobila?

heregova
10. dec 2017

@michaelamaria zhrnme to,okrem toho,ze ten pravopis je cista katastrofa,co by si rada pocula od bab?ze to moze byt tehotenstvo?my do teba nevidime a ak ti aj povieme,ze ano,moze,ten test si spravit musis..ako inal by si to chcela zistit?chapem,ze sa bojis,ale dokedy to chces odkladat?

marlenka222
10. dec 2017

Mily moj Jezisko. Na Vianoce si zelam aspon 100000 watovu halogenovu ziarovku aby som mohla cez nu pozriet na kazdu zenu,ktora sa opyta otazku na mk SOM TEHOTNA? Cez tu ziarovku by som isto videla ci je alebo nie je. Ak mi moje zelanie nemozes splnit,prosim aspon za osvietenie kazdej zeny ze tehotenstvo hoc je krasne a beznym okom viditelne okoliu v neskorsich mesiacoch,je vec cisto ich osobna. Dakujem mily Jezisko

myskahryzka
10. dec 2017

@michaelamaria Vo svojom blogu pises ze chodis na rocne prehliadky. Tak ked uz chces klamat, musis mat lepsiu pamat. Len nechapem co je na tomto zabavne. Ved si kup krizovky, ked sa nudis.

cecilia68
10. dec 2017

Mamičky odpustite mi prosím...ale také ženy, ako @michaelamaria by sa nemali rozmnožovať 😢 čo dajú tým svojim potomkom? Ako ich vychovajú?

rora
10. dec 2017

Si asi prva zena na svete co ma mendzes. Ostatne mavaju menzes.

marlenka222
10. dec 2017

@myskahryzka ved ta ked chcem babo, chystam,varim,vypekam,lietam kolo manzela ako sputnik aby sa lady pohli,manzel sa mal dobre stylom plne brucho,prazdne .... (Nepisem nech nezmazu). A tod hla,mudra deva z rodu Martinky z Turca riesi stylom vypisovaciek

deti95060810
11. dec 2017

@judar nie každý je taký dokonalý ako ty...buď troška tolerantná ....😉

judar
11. dec 2017

@deti95060810 tu nejde o dokonalosť tu ide o to že pravopis je nejaký základ vzdelanosti a komunikácie ... je to katastrofa tu skoro stále vidieť už len úvodné nadpisy s chybami nieto ešte zvyšok v komentároch

deti95060810
11. dec 2017

@judar darmo tu budeš vypisovať že pani má plno chýb, ona sa na chyby kašle, ona potrebuje momentálne poradiť...nepotrebuje jazykové okienko....
a komu sa nepáči ten si musí nájsť iné fórum, kde je vyššia úroveń písomného prejavu....😉

misinka0611
11. dec 2017

@deti95060810 Tá pani co potrebuje poradiť je obyčajný úchylák kt. mi písal uchylnu správu a chcel aby som mu podpísala moj pobyt na WC počas pôrodu a to ja trúbka som mu ešte v dobrom písala...

deti95060810
11. dec 2017

@misinka0611 ....😲

misinka0611
11. dec 2017

@deti95060810 No, je ich tu ako šafránu 😓

ebi88
11. dec 2017

@misinka0611 :D vazne?