icon

Kam ísť na genetiku a amniocentézu v Bratislave?

katarina140
23. júl 2015

Chcem sa poradit kam je lepsie ist na genetiku v tehotenstve a mozno naslednu amniocentezu v Bratislave. Rozhodujem sa medzi Kramarmi a Zeleznicnou poliklinikou. Je medzi nimi niaky velky rozdiel? Mate skusenost? Vdaka.

solvia
23. júl 2015

Ahoj,
mňa môj gynekológ poslal po pozitívnom skríningu na Genetiku čo je na Americkom nám. a na amniocentézu som išla do Ružinovskej nemocnice. Nakoľko som vraj v poisťovni Dôvera musela som byť hospitalizovaná 24hodín, aby bol úkon preplatený. Výhrady som nemala až na to, že som bola celý deň v nemocnici zbytočne.

arizona
23. júl 2015

Zeleznicna nemocnica 😉 asi najlepsi lekari na sk, co sa tyka amc, len cena vyssia v porovnani s kramarmi. Pokial nepotrebujes zrychlene vysledky, tak doplacas 70 €, ale mas v tom uz aj "povinny" morfologicky utz. V konecnom dosledku som rada, ze si ma Kramare vyposuvali do terminu, ktory mi nevyhovoval, a preto som sa "musela" ozvat dr. Melisovej a dr. Ondrejcajovi 😉
Cely "proces" (vstup. vysetrenie, odchod na odd., odber plodovej vody, oddych, vystup. vysetrenie, odchod) trval okolo 4 hodin + 1 konzultacia.

mircalla
23. júl 2015

Jednoznacne Mudr. Ondrejcak - Zeleznicna nemocnica. Top ludsky doktor a clovek...@arizona suhlas
Bola som len na konzultacii.zobral ma hned, bol fantasticky...takych dokrorov je na slovensku malo