icon

Kde sa v Bratislave realizujú cvičenia pre tehotné?

bellugia
10. nov 2010

Viem, dá sa nájsť na nete, mňa však zaujímajú vaše skúsenosti a typy.
Vďaka.

lemge
10. nov 2010

ja som chodila do ruzovej doliny p.Hrabčakovej,teraz som znova tehotna,urcite tam znovu zajdem 🙂 je to velmi mila a ochotna pani,jej manzel je gynekolog.

barchee
10. nov 2010

ja som chodila ja tehu-jogu do Miracle štúdia ale majú aj iné cvičenia okrem jogy, aj všetky 3 nemocnice majú svoje cvičenia pre tehotné 😉

kvetinqa
12. nov 2010

ja som s miracle studiom spokojna nebola. chodim na cvicenie do nemocnice a tiez som chodila do snopu, kde som spokojna bola

lenka009
Odpoveď bola odstránená
mircalla
8. jan 2011

Ja som bola v nemocnini. Je to zadarmo a naviac povedia aj veci o porode, dojceni, ako to v nemocke pri porode chodi...Pokial myslis nejake specialne cvicenie ako joga to neviem...toto bolo na zlepsenie krvneho obehu, spevnenie svalstva, dychanie....Ja som bola spokojna.

bosoriak
8. jan 2011

Chodila som aj do miracle studia na brusne tance pre tehotne, ale velmi sa mi to nepozdavalo, bolo to skor pre zabavu. Tiez som bola v nemocnici a to mi dalo najviac. Na Kramaroch to robi velmi prijemna pani a aj ked nemala pravdu uplne vo vsetkom, co nam prednasala, velmi mi to pomohlo.

miika
8. jan 2011

nie je to v bratislave, ale v šamoríne, ale robí to porodna sestricka, takze ma aj priame skusenosti s porodmi
http://www.drjanek.sk/index.php?clanek=jan3
plus si tam mozes nakupit rozne veci k porodu a pre babatko