icon

Kedy a ako oznámiť tehotenstvo rodine a v práci?

22. apr 2025

Ahojte,kedy ste oznámili tehotenstvo najbližším a kedy až okoliu,v práci ? 🙂

t1nusa
22. apr 2025

v práci ešte pred 12tt kvôli PNke (oznamuje sa písomne s potvrdením o tehotenstve od lekára alebo s tehotenskom knižkou), a rodine cca v 13-14tt

adeladulova
22. apr 2025

Ahoj, mama + svokra po prvej kontrole a videnom srdiečku, v práci mojej dobrej dušičke asi par dni potom, aby mi pomohla ak by bolo treba nie o ťažké dvíhať, a inak šéfovi cca v 11tt pretože to bolo na mne vidieť (nevoľnosti, silna unava) a už išli reči. Sme mala gastro firma a všimli si viacerí ze niečo sa so mnou deje, tak nemalo zmysel zatĺkať. Niektorí kolegovia dostali potvrdenu info však až okolo 15tt

A niektorí známi sa dozvedeli až teraz tesne pred termínom, o 2 t rodim, nejak som to na sociálnych sieťach neriešila

really8
22. apr 2025

Doma v sobotu a v praci vo stvrtok.

autor
22. apr 2025

@really8 ďakujem ,tak ja si to nechám asi na nedeľu a pondelok;)

really8
22. apr 2025

Skvela volba😉

evcagabi
22. apr 2025

Keby mama nemala tusenie, tak to tajim dlhsie - na konci prveho trimestra

ronie338
22. apr 2025

V práci po pozitívnom teste. Robíme s rtg tak som musela. Rodine neskôr

dvanastka
23. apr 2025

Hneď ako som si urobila test. A v práci som išla na PN až do pôrodu, lebo mi bolo zle, tam som neoznamovala nič.

ella1234
23. apr 2025

Keď som mala knižku, oscenovala som, oznámila som to oficiálne" na personálnom a zároveň sefke a kolegyniam a to isté aj rodine až keď som mala knižku.

taktotedanie
26. apr 2025

Najblizsej rodine hned kedze som okamzite po pozitivnom teste sla na pn tak nebudem zahmlievat ked videli, ze nechodim do prace
V praci som nic neoznamovala dopredu, som pn ? Som, nemaju sa co starat, nic oficialne som neposielala
Po 13tt som oznamila veducej, ze pokracujem v pn lebo som tehotna a do prace sa vratim ked dieta nastupi do skolky