Kedy a ako oznámiť tehotenstvo rodine a v práci?
Ahojte,kedy ste oznámili tehotenstvo najbližším a kedy až okoliu,v práci ? 🙂
Ahoj, mama + svokra po prvej kontrole a videnom srdiečku, v práci mojej dobrej dušičke asi par dni potom, aby mi pomohla ak by bolo treba nie o ťažké dvíhať, a inak šéfovi cca v 11tt pretože to bolo na mne vidieť (nevoľnosti, silna unava) a už išli reči. Sme mala gastro firma a všimli si viacerí ze niečo sa so mnou deje, tak nemalo zmysel zatĺkať. Niektorí kolegovia dostali potvrdenu info však až okolo 15tt
A niektorí známi sa dozvedeli až teraz tesne pred termínom, o 2 t rodim, nejak som to na sociálnych sieťach neriešila
Doma v sobotu a v praci vo stvrtok.
@really8 ďakujem ,tak ja si to nechám asi na nedeľu a pondelok;)
Skvela volba😉
Keby mama nemala tusenie, tak to tajim dlhsie - na konci prveho trimestra
V práci po pozitívnom teste. Robíme s rtg tak som musela. Rodine neskôr
Hneď ako som si urobila test. A v práci som išla na PN až do pôrodu, lebo mi bolo zle, tam som neoznamovala nič.
Keď som mala knižku, oscenovala som, oznámila som to oficiálne" na personálnom a zároveň sefke a kolegyniam a to isté aj rodine až keď som mala knižku.
Najblizsej rodine hned kedze som okamzite po pozitivnom teste sla na pn tak nebudem zahmlievat ked videli, ze nechodim do prace
V praci som nic neoznamovala dopredu, som pn ? Som, nemaju sa co starat, nic oficialne som neposielala
Po 13tt som oznamila veducej, ze pokracujem v pn lebo som tehotna a do prace sa vratim ked dieta nastupi do skolky

v práci ešte pred 12tt kvôli PNke (oznamuje sa písomne s potvrdením o tehotenstve od lekára alebo s tehotenskom knižkou), a rodine cca v 13-14tt