Kedy dostanem potvrdenie od lekára o tehotenstve?

matkakes
22. feb 2017

Ahojte mamicaky, snazilky, zienky. Prosim Vas o radu. Minuly tyzden som sa dozvedela ze som v pozehnanom stave 😊 naposledy som mala ms este v decembri ale mala som rozhadzany cyklus, kazdopadne min.tyzden mi testy ukazovali 2-3 tyzden. Moja otazka znie nasledovne...kedy treba ist lekarovi, resp.kedy potvrdi tehot.? Mam pracu taku ze robim dvanastky niekedy aj styri dni po sebe, den volna, zas tri dni, a skutocne by som potrebovala vypnut lebo citim ozaj vycerpanie a nekonečný stres. Preto sa zaujimam kedy da lekar potvrdenie, lebo nasledne by som poziadala o osemhodinove smeny. Dakujem za kazdy príspevok.

katka553
22. feb 2017

V doktorovi už kľudne choď a uvidíš, čo ti povie.. Ja som bola na potvrdenie tehotenstva 10 dni po meškaní MS tak ako mi povedal doktor.. (vždy som mala pravidelnú).. a o dva týždne už bolo bijúce srdiečko..

nivea777
22. feb 2017

@matkakes idealne je ist k dr v 7-8tt.. ked ti test ukazuje 2-3 +2 tyzdne ktore sa vzdy priratavaju.tak si 4-5tt ..este by som pockala kedze pravdepodobne nebude nic vidiet.. ale samozrejme,je to na tebe

bambulka712
22. feb 2017

mne dal lekár potvrdenie už v 8. týždni. Mala som prácu, kde som bola 7,5 hod na nohách a nesmela som si sadnúť. Našťastie nebol problém, vyšli mi v ústrety. Opýtaj sa lekára, keď mu vysvetlíš v akých podmienkach robíš, nemal by mať problém dať Ti papier.

enusamt
22. feb 2017

Normalne povedz doktorovi aku pracu mas a preto ho prosis o potvrdenie.... Bez problemov by ti mal vyhoviet... Ja som dostala uz v 6tt, kedze som robila s chemikaliami a tazkymi vecami

matkakes
autor
23. feb 2017

Tak ja idem skusit dnes zajst k doktorke, drzte palce 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre