icon

Kedy ísť na prvú tehotenskú kontrolu?

11. júl 2024

Ahojte, nedávno som zistila,že som tehotná ..momentálne som 5+1
Kedy odporúčate ísť na kontrolu,chcela by som ísť keď už bude vidno aj ako srdiečko bije 🙂 ďakujem

really8
11. júl 2024

Zavolaj a oni ta objednaju.

lexie321
11. júl 2024

Radsej sa objednaj ako pise really. Mna zobrali az ked mi 5 dni meskala menstruacia. Bola som 5+0 a Hcg som mala nejakych 3500 cize presne tolko aby bolo uz vidno aspon vak. Srdce bolo pocut az v 8+2 kedy som mala dalsiu kontrolu.

anjelicek26
11. júl 2024

Prvé sona som mala v 6-7.tyzdni a vždy už bilo srdce. Lekári ideal objednávajú ten 7/8 týždeň. Aby ešte nebolo riziko mimomaternicove na jednej strane a na druhej už aby niečo bolo vidno.

martinaju
11. júl 2024

Ideal okolo 7 tyzdna aby bolo vidno uz srdiecko. Ale zalezi co mas nejake zdravotne problemy pri ktorych treba nasadit lieky v tehotenstve. Zavolaj gynekologovi oni tak objednaju ako uznaju za vhodne. Jase srdiecko moze byt vidno aj skor ale na to treba velmi dobry pristroj a velmi trpezliveho gynekologa. Kazda zena to ma trosicku inak. Preto okolo toho 7tt vtedy by uz vidno malo byt (aspon vo vacsine pripadov)

hsjdudhdbd
23. júl 2024

Ahoj ak si prisla k lekarovi ze si tehotna on ti dava dalsie terminy a poradne

hsjdudhdbd
23. júl 2024

@martinaju v 7tyzdni nebolo na sone vidiet nic iba bublinku

martinaju
24. júl 2024

@hsjdudhdbd 6+1 som mala 2 krat srdiecko treti krat babo odpovedalo velksoti 5+5 a gynekolog nasiel srdiečko velmi vela zalezi aj na pristroji aky lekar ma.