icon

Kedy je vhodné isť na 3D - 4D ultrazvuk?

monika291
19. dec 2012

Na tom ultrazvuku sa dá zistiť či je bábo zdravé a je všetko tak ako má byť? Ďakujem za odpovede čakám prvé bábo tak moc toho neviem 🙂

xlucia
19. dec 2012

@monika291 cca 22 az 24 tt

maggie37
20. dec 2012

Ano dá sa to týmto ultrazvukom potvrdiť 🙂 My ideme až teraz v 27tt, aby sme si ju poriadne pozreli a aby nám doktor povedal či je všetko na svojom mieste. Ale ty môžeš ísť aj skôr ak veľmi chceš 🙂

zuzana909
20. dec 2012

doktor ti viem už v 13 tt povedať či je všetko v poriadku, ja som tak bola v Hlohovci na 3D-4D ultrazvuk a videl už všetky orgány, nie každý doktor má na to prístroje v takomto skorom týždni tehotenstva a robí sa len za poplatok, myslím že ich robia v Hlohovci a v Bratislave, neviem či aj inde na slovensku robia takúto diagnostiku takto skoro.

monika291
autor
20. dec 2012

Ďakuejm za rady ste zlaté 🙂

magdusaaa
20. dec 2012

@zuzana909 ahoj prosim ta mozem ta poprosit o kontakt do hlohovca,pocula som ,ze su tam odbornici,ako prebieha to 4d snono? dakujem za odpoved.

brumka
20. dec 2012

ahoj mi sme boli v 25tt na 3d ale len po kopu fotiek a zistit pohlavie aj doky povedala ze po 24tt je to uz skor len komercne a informativne, lebo ak by bol strasny problem sa s tym uz nic neda robit lebo u nas je zo zavaznych dovodov interupcia do 24tt. cize urcite skor ak ide o zdravotny dovod.

moon1979
20. dec 2012

@monika291
v 20tt absolvuješ morfologický UTZ, ktorý je zameraný na všetko - teda či má bábo všetko čo má mať, kontroluje sa placenta, plodová voda, prietoky, proste všetko ....
Ak chceš ísť na 3D-4D UTZ vyslovene kvôli fotkám alebo videu, tak sa odporúča medzi 26tt max 30tt, aby boli pekné zábery 🙂

zuzana909
20. dec 2012

@magdusaaa ahoj, ja som tam bola zo zdravotných dôvodov, je potrebné sa objednať a povedať, že chceš spraviť diagnostický ultrazvuk. objednávajú väčšinou až po 14:30
tu je adresa a kontakt: Za poštov 8, 920 01 Hlohovec, 033/ 74 25 754
doktor sa volá Brešťanský a pracuje s ním ešte aj syn, ale je to tiež odborník otec ho všetko naučil 🙂

zuzana909
20. dec 2012

@brumka áno do 24 tt sa môže vyvolať pôrod, ale treba na to absolvovať vyšetrenia na genetike a potom absolvovať klasický pôrod. ja osobne tiež ak sa vyskytli nejaké problémy radšej priplatiť a ísť čo najskôr 🙂