Kedy je vidieť gestačný vačok na sone?
Prečítala som si už viac diskusií či otázok na túto tému ale nič také som sa nedozvedela. Viem, že by som sa nemala stresovať, ale....
Poslednú mršku som mala 18.3. Mala som dostať 15.4.(pondelok) V sobotu a v nedeľu som mala po malej potrebe trošku takého ružového čuda, bola to jednorázovka. V deň MS som už mala slipku, a bolo na nej trošku jasno červenej krvi, nie veľa... Tak som si pre pocit kľudu urobila testík a boli dve //. Čiarky bola krásna tmavá, takú som ešte tak skoro nemala. Volala som lekárke čo sa to deje, že špiním...Mala som prísť, bola som 16, čo mi 1 deň MS meškal. Robila mi sono od spodu, dutinku však nevidela. Niečo merala, jedno sa volalo ovarium, to druhe neviem už tuším na H a k tomu povedala, že to je vysoké....Potom som sa jej na to opýtala čo to bolo a ona, že to robieva tehotenstvo. Ale mňa znepokojuje, že nevidela gestačný vačok. Kedy je už vidieť? Brala mi aspoň krv, tak uvidíme. Bojím sa, že to je mimomaternicové ke´d som špinila ( a ona nič nevidela.
ahojte baby, potrebovala by som názor viacerých....poslednú MS som mala 24/5/13 a ďalšiu som mala mať 17/6 - asi o 2 dni po vynechaní som urobila test, ale nič, potom zase o 2 dni a už bola slabulilinká // - ale nebola som si tým istá, lebo ubehlo viac času, ako píšu na letáku, tak som neskôr spravila postupne asi ešte 2 na nich už bolo krásne vidieť //.
1/7 som bola u gyn.-urobila mi vnútorné aj vonk.sono - ale nebolo nič vidno, objednala ma na 10/7 a už bol vidieť vačok a potvrdila mi vnútromaternicové tehu cca 4 tt-poradila mi vitamíny a mám k nej ísť 9/8-spokojne som odišla. no 14/7 som začala krvácať,strašne som sa zľakla, lebo som si myslela, že spomínané špinenie bude len trošinka na nohavičkách-ale netrvalo to dlho,už keď som prišla na wc tak nešlo zo mňa nič-ale aj tak som sa zľakla a šli sme na pohotovosť-tam mi dr.urobila vnút.sono a podľa nej som v 7 tt - podľa veľkosti vačku 1,33cm - a v tomto štádiu by vraj už musel byť vidieť plod-no nie je, takže ma odporučila urobiť si predoper.vyšetrenia a prísť na kyret....strašne som plakala a doteraz tomu neverím, išla som preto nasled.deň inej gyn.-ktorá zastupuje moju lebo je na dovolenke - a tá mi tiež potrvdila 4 tt+2 a predpísala mi Duphaston - tak neviem teraz čo si mám o tom myslieť, musím teraz čakať na moju gyn a tá mi dúfam potvrdí len dobrú správu...mali ste niektorá pod.skúsenosť? ďakujem za akékoľvek info

@iff89 ja viem, cakala som takto najskor 5 a potom 8 rokov