Kedy sa vám urobila tehotenská čiara na brušku?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať kedy sa vám urobila tehotenská čiara na brušku?
v 8. mesiaci, som 16 mesiacov po porode, stále ju mam a je výraznejšia ako počas tehotenstva 😄
@buba94 mam 2 deti a neurobila sa mi ani raz. Pri prvom som mala tak ohrovske brucho ze kazdy tipoval dvojcata ani strie som ani raz nemala.... Je to velmi individualne
ja tiež nič, žiadna čiara, kamoške dokonca na bruchu chlpy narástli😲
Nemajú tehotenské čiary skôr tmavšie typy?
3 tehotenstva a nikdy žiadna čiara, som svetlý typ, mozno aj tým to bude....ale netvrdím že to je 100% tým 😉
V 9. mesiaci ale nebolo ju ani poriadne vidiet, bola uplne slabucka a po porode sa mi zvyraznila..som 2 mesiace po porode a je stale riadne viditelna
po dvoch tehu ani raz ciara. A ci to zavisi od typu neviem, mam tmave vlasy, ale uplne snehulienkovsku pokozku 😀
Záleží to určite od pigmentacie. Tmavšie typy ju mávajú častejšie.. mne sa objavila zatiaľ jemnučká a tenká som 24tt . Uprimne som si najprv myslela že je to odtlacene od pancusiek, preto som sa ani neodsledovala že od kedy ju mám. A som presne tmavý typ na ktorú keď zmurkne slnko okamžite som ešte hnedsia. Ale určite existuju aj výnimky

@buba94 v 14tt ale je este slabučká 😊