icon

Kedy ste boli druhýkrát na 3D sono?

anomois
21. júl 2017

Ahojte trochu netradicna otazka ale...tie co ste boli na 3D a drobec sa uspesne zakryl ako v mojom pripade rukami a preventivne aj nohami, kedy ste skusili opat? Je nejaka sanca ze sa dieta "odokryje" do pondelku (za 3 dni)? Doktor sa tvaril ze to ma vyznam skusit tak o 2 tyzdne najskor ale dako sa mi to nezda :D dakujem vopred za Vase skusenosti 🙂

katka708
21. júl 2017

Co znamená že sa zakrylo? Akože malo ručičky pred tvárou? Ved asi sa normálne hýbe tak možno za pol hodinu môže mať ruky aj nohy inak. Mala si si skúsiť pohladkat -pomasírovať brucho. Možno by sa pohybalo. Ak ale doktor myslel ze bábo je tvárou otočené ju chrbtici, tak potom chápem prečo navrhol počkať 2t.

snehovagula1
21. júl 2017

Urcite chod co najskor necakaj 2tt,ano moze sa odkryt uz v pondelok, babatko je este male, ma vela miesta

pininka
21. júl 2017

No doktor ta mohol poslat sa trocha prejst. Mna aj ostatne co boli so mnou poslal tak na pol hodku a pozeral ine veci co dovtedy nevidel. Vsetko zavisi od pristupu.

emi16
21. júl 2017

Mne krpata schovala tvar do placenty. Poslali ma 2x sa poprechadzat a az potom sa na chvilu ukazala a zas do placenty

olifcek
21. júl 2017

mne sa mala hybala, premiestnovala, takze pan doktor pozeral zatial to, co sa dalo, az kym sa neukazala :D ale v prvom tehu mi povedali, nech si kupim mirindu, ci fantu? studenu a napijem sa pred vysetrenim... si mala vidiet tie tanecky :D

teda... kym sa neukazalo babo, nech vieme, ci je to baba alebo nie, ale na 2d minuly tyzdenn sme videli, z eje to baba, tak sme si to potvrdili, no 🙂