Kedy ste boli druhýkrát na 3D sono?
Ahojte trochu netradicna otazka ale...tie co ste boli na 3D a drobec sa uspesne zakryl ako v mojom pripade rukami a preventivne aj nohami, kedy ste skusili opat? Je nejaka sanca ze sa dieta "odokryje" do pondelku (za 3 dni)? Doktor sa tvaril ze to ma vyznam skusit tak o 2 tyzdne najskor ale dako sa mi to nezda :D dakujem vopred za Vase skusenosti 🙂
Urcite chod co najskor necakaj 2tt,ano moze sa odkryt uz v pondelok, babatko je este male, ma vela miesta
No doktor ta mohol poslat sa trocha prejst. Mna aj ostatne co boli so mnou poslal tak na pol hodku a pozeral ine veci co dovtedy nevidel. Vsetko zavisi od pristupu.
Mne krpata schovala tvar do placenty. Poslali ma 2x sa poprechadzat a az potom sa na chvilu ukazala a zas do placenty
mne sa mala hybala, premiestnovala, takze pan doktor pozeral zatial to, co sa dalo, az kym sa neukazala :D ale v prvom tehu mi povedali, nech si kupim mirindu, ci fantu? studenu a napijem sa pred vysetrenim... si mala vidiet tie tanecky :D
teda... kym sa neukazalo babo, nech vieme, ci je to baba alebo nie, ale na 2d minuly tyzdenn sme videli, z eje to baba, tak sme si to potvrdili, no 🙂

Co znamená že sa zakrylo? Akože malo ručičky pred tvárou? Ved asi sa normálne hýbe tak možno za pol hodinu môže mať ruky aj nohy inak. Mala si si skúsiť pohladkat -pomasírovať brucho. Možno by sa pohybalo. Ak ale doktor myslel ze bábo je tvárou otočené ju chrbtici, tak potom chápem prečo navrhol počkať 2t.