Kedy ste dostali balíček u gynekológa?
Ahojte, mám otázku, že kedy ste dostali balíčky u gynekológa ? Vzorky plienok a podobne...
Ja som ten prvý dostala asi v 8tt ale tie vzorky plienok a toto dávajú až v pôrodnici vraj
Nič mi nedávali
nikdy 😂
Nedostala som, ani som o tom nevedela aaz potom som zistila, ze treba byt zaregistrovany na nejakej baby stranke a mat tam uvedeneho doktora
Doktor mi to ponúkol, odmietla som. Bola to krabica zbytočnosti, nič extra.
niektoré firmy dávajú takéto reprezentačné darčeky mamičkám - vzorky výrobkov.....môžu to rozdávať cez lekára či cez nemocnicu...v žiadnom prípade to nie je automatické a nárokovateľné.....ak je mamička spokojná, tak si následne kupuje dané výrobky, lebo ich má odskúšané...a určite ich nerozdáva každý gynekológ😉
ja som dostala v 34. týždni, ale bola tam len jedna plienka, vzorka Lovely, kupón na plienky, 0,5l voda, nejaké mílnikové kartičky a letáky
nic som nedostala, potom v porodnici mi dali taky box..vlhcene utierky tam boli, par plienok, mineralna voda, sudokrem a vela reklamnych letakov
@simik7192 ja v 19tt
Na prvej poradni taky štartovací balíček (vitamíny, čaje, knižka o vyvoji plodu, voda, pleťové masky, vzorky krémov, reklamne letáky,) a na poslednej dva balíky rôznych beci(plienky, vlhčené vreckovky, čaje pre dojčiacu matku, vitamíny, detský olej, krém, púder, šampón, mydlo, voda, časopis, reklamne letáky ,)
Ja som dostala asi v 16tt taky vak s letakmi a vzorkami
V nemocnici po porode.
@simik7192 ja som dostala tuším na prvej alebo druhej návšteve to bolo cca 11tt a keďže som menila gyn. Tak aj od tej na poslednej poradni😀😀😀
@simik7192 a ešte aj v pôrodnici som dostala 😀😀
U gynekoga nikdy 😁 v porodnici (BA Ruzinov rok 2019) dva - jeden od poistovne a jedno z kauflandu
Nic som nedostala, iba v nemocke sme dostali vlozky, kremy na bradavky a tie vlozky do podprsenky a tie nohavice sietkove.
Nezáleží to od toho, v ktorej ste zdravotnej poisťovni? Kedysi to tak bolo
myslim, ze kedysi som dostala u gynekologa (myslm, ze tam boli brozury, sudokrem, nejake somarinky... ), ale napr. aj DMko malo taky box 🙂
Mne najviac z toho boxu boli uzitocne brozury, kde bolo napr. vsetko ohladom vybavovaciek na uradoch perfektne rozpisane. Inak nic extra.

@simik7192 nedostala som 😄