icon

Kedy ste išli k doktorovi na potvrdenie tehotenstva?

tisicka123
11. mar 2012

Ahojte budúce mamičky chcela by som vás poprosiť či by ste mi niektorá vedela povedať, kedy najskôr by som mohla ísť ku doktorovi na potvrdenie tehotenstva ked predpokladám že k počatiu došlo 26.-27.2.2012 , menštruáciu som mala dostať 8.3.2012 no do dnešného dna nič a včera mi test ukázal pozitívny výsledok.

lili235111
11. mar 2012

Ahoj 🙂 no ja som to mala tiez tuto dilemu ze kedy ist 🙂 tiez som mala poslednu menstruaciu 3.2.2012 a otehotniet tiez ani neviem kedy som mohla popravde :D robila som si dva testy oba pozitivne takze tento tyzden co bude utekame k lekarovi

elienka
11. mar 2012

mne lekár povedal, že mám prísť až v cca 7 týždni, ak nemám problém. Vtedy je pekne vidieť srdiečko a tým ti tehotenstvo potvrdí. Aj tak bolo, otehotnela som na konci augusta a k lekárovi som išla na začiatku októbra.

martinkatinka
11. mar 2012

Ja som šla hneď ako som si urobila test.... ale u mňa to bolo tak, že to bol malý zázrak, tak doktor povedal, že hneď, aby vyvrátil mimomaternicové tehotenstvo.

katkas1
11. mar 2012

ja som pri oboch isla hned na druhy den ako som si robila tes a to bolo den po vynechani

bambi2
11. mar 2012

no odporuca sa ak meska mrcha 2 tyzdne... skor to nema vyznam. teda najlepsie je ten 7- 8 tt.. v 4-5tt este nie je nic videt a treba prist znovu... takze ak nemas bolesti alebo nejake ine problemy, radsej pockat... v 7tt by malo byt aj srdiecko...

katkas1
11. mar 2012

mne pri druhom tehu robili sono v 5 tt lebo sa valila zo mna krv a vak uz bolo vidiet mal 5 mm, srdiecko az neskor samozrejme 😀

lulu19
11. mar 2012

ahoj ja som isla hned ako som zistila ze som tehu a uz by som tak nesla na some nebolo vidiet nic len nieco vo vajcovode a to bola cysta ale to dokttor nevedel tak hned ze to je mimomaternicove a hned som utekala na prijem podotykam ziadne bpolesti ,krvacanie som nemala aj tak som musel aist na prijem na druhy den ma operovali lebo stale si mysleli ze to je mimomater.az po operacii zisti ze to hje cysta a mna da sa povedat zbytocne operovali a tym ohrozili dietatko -ked som sa prebrala porisiel doktor a povedal ze smola bolo to cysta teraz sa uzt len modlit aby babatko vydrzalo -nastastie moj maly je tu a uz bude mat za 2 t rok tak ja odporucam pockat ak nemas tazjkosti

lenkax7
11. mar 2012

ja som sla po 4 dnoch meskania... 😉

exupery
11. mar 2012

cca okolo 7meho tyzdna...tak mi to doporucil a objednal lekar,nakolko je vtedy uz plod viditelny aj akcia sriecka

zuzula4
11. mar 2012

Ahoj...ja som si robila test ked mi meskali ...a kedze bol pozitivny ,volala som doktorke a ta ma objednala ...na vysetreni zistila ze som v 6 tyzdni...takze u mna to bolo tak...

zu2za3na
11. mar 2012

ahoj ja som šla tiež hned, nič za to nedáš, lekár ti potvrdí tehotenstvo a ked ešte dobre nebude vidno pošle ta domov a naplánuje ti vhodný termín ako mne... potvrdil mi a o 10 dní som tam bola opät 🙂

diapozitiv01
11. mar 2012

Ahoj,ideálne je tak aspoň 17 dni čo ti bude meskat Ms.keď pojdes skorej nebude nič vidno alebo len prázdny gestacny vacok a budeš sa zbytočne stresovat.mne bolo na 17 den meskania uz vidiet aj embryjko s bijucim srdieckom.až vtedy ti gyndos potvrdí tehu.tak želám veľa stasticka

baramborka
11. mar 2012

ahoj 🙂 no tak pridam osobnu skusenost mne meškala 11 dni ms , a už mi potvrdil tehotnost aj videl maly vačok na sone 🙂 Veeeeeeeeeeela zdravia a štastia prajem 🙂