icon

Kedy ste oznámili rodičom vaše tehotenstvo?

alleke
8. okt 2016

Baby kedy ste oznámili svojím rodičom správu že budú starými rodičmi?

Strana
z2
lusswinki
5. dec 2016

No ja som v septembri 2015 zistla ze som tehotna... Obrovsky sok!!! (Slobodna) Akurat som zalozila firmu, este ani nezarobila nic v nej..no kolajnice na teste kricali ako diveee... tak som skocila na gyndu objednt sa... za tyzden som mala ist sesternici na svadbu a mala som soferovat 500km... vobec mi nebolo zle, takze tajit sa dalo..avsak... zacala som spinit. Priatel na tyzdnovke..ja este doma a co teraz... tak som musela s pravdou von. Rodicia ma nalozili do auta a hned pohotovost. No hrozne sa hnevali... ze ako som im to mohla urobit... priatel hned pricestoval, no..ten rozhovor s rodicmi oznacil za najhorsi den v jeho zivote..
v nemocnici som si trosku aj polezala. Cele tehu na rizikovom. Svadbu sme mali v januari tohto roku. V pätke... vlastne to bol len obrad. Ani saty svadobne som si neobliekla, ani obrucky. Len civil obrad so svedkami. Taktiez si na svadbu musime nasetrit, co ide teraz tazko. Platime byvanie ako kazdy atd... ale raz sa obleciem do tych mojich siat a aj fotky porobime svadobne...

Ale som sa rozpisala..

Inak viete co je na tom vsetkom najlepsie.? Ako rodicia miluju vnucika (a pritom mam 4 rocneho braceka)
zakazdym jak ideme k rodicom vravim manzelovi..vsimni si ako ho budu pusinkovat 😆😆😆

Dnes ma moj syncek Krištofko 7 a pol mesiaca a je z neho poriadny beťarisko 😆😆😆😘😚❤❤❤

lenkaemka
5. dec 2016

Hahahaha no to bola sranda 😀 nevedela som sa vykoktať 10 minut som behala ocami mama otec až som to nakoniec vysypala 😀 moj muž ani nedychal tušim ..sedel na operadle gauča ja vedla neho keď som v tom zahlasila že v lete nad bude o jedneho viac 😝 ...mama povedala že ..
Je vymalovane a otec nalial domace 😀

gabina123
5. dec 2016

My sme to oznámili v piatom mesiaci aspoň kratšie čakali na babo.

zsu_s
5. dec 2016

Pri prvom tehu to bol trocha stres ale v podstate okolo 10tt ale to sme este netusili ako celé tehu dopadne... Pri druhom som to chcela co najdlhsie utajit aby som sa vyhla blbym otazkam, ale musela som s pravdou von pred nasimi rodicmi aj sefovou ked ma Dr. dala na PNku ale mali zakaz o tom hovorit. Širšej rodine po vsetkych testoch a velkom sone cca v 5 mesiaci... to som si povedala, ze sa to uz aj tak utajit nebude dat 😛
Ale nakoniec sa mi stala taka srandovna situacia, ked ma jedna pani zastavila v meste, ze v ktorom som tyzdni a to som zacinala 9 mesiac a uz islo najprv brucho a potom ja 😀 Chvilku na mna kukala nechapavo, ze ved ona si teraz vsimla a mam male brucho, ze to este nemozem byt... (milujem poznamky tohto typu 😵 )

ziwka
5. dec 2016

tak mne pri prvom stalo to, že som so svojim starkym skončila naraz v nemocnici. Ja pre krvácanie v 7 tt a on pretože ho zrazil taxikár. Nikto nevedel, že som v nemocnici (od rodičov bývam 350km) ja som po týždni aj s čvirikom vyšla z nemocnice ale starky sa ešte nezotavoval a ďalší týždeň na to som mala blbý pocit, v robote som mala trochu času tak som zavolala domov, že čo je nové a mamka len povzdychla do telefónu a tak som vedela koľká bije... a v tom momente zo mňa vybehlo, mami ja som tehotná. fakt som to nechcela po telefóne a už vôbec nie v takej situácii ale tá reakcia som myslela, že vybuchlo dačo na druhej strane ... smiech, plač, tlieskanie... mamka bola so starkou tak som len počula, že jej povedala, že budem mať bábo a že som im krajšiu správu povedať nemohla, že sa majú aspoň z čoho tešiť v tých smutných chvíľach. a teraz pri druhom, aj my sme to zistili relatívne neskoro (v 3 mesiaci) a zas som volala :D a mamka sa len smiala, že ja som si aj myslela, že sa dačo deje :D ale tak reku nebudem sa vypytovať :D takže asi tak 🙂 a budúci svokrovci, pri prvom som bola v nemocke keď im to priateľ povedal a pri druhom kukali na nás, že či si srandu robíme... :D ale priateľova mamka hneĎ no tak budú dve 🙂 deti sú radosť , tatko sa len zhlboka nadýchol a povedal, no už včera bolo neskoro začať prerábať... :D

elementissa
11. apr 2019

My hneď v 5 tt, svokra je zdravotná sestra a potrebovala som, aby mi prišla napichat infúzie, lebo patrím medzi tie obdarene, čo majú ležiace tehotenstvo na infuziach a utlmovakoch. A keďže som bola od 5tt PN, tak sa to hneď dozvedeli úplne všetci - celá rodina, známi, príbuzní, kolegovia atď. A keďže vedeli, že umieram doma v posteli, tak ma všetci nechali na svätom pokoji a nosili mi jedlo (ktoré som poväčšine nemohla zjesť), ale ráta sa to

Strana
z2