icon

Koľko kg ste pribrali počas tehotenstva ?

9. nov 2019

Ahojte, len tak zo zvedavosti.... dopriali ste si v tehotenstve všetko čo si vaše telo zažiadalo alebo ste si davali pozor na to čo jete a odopierali si?
Kolko kg ste pribrali?

amelia000
9. nov 2019

Ahoj a to je taka chulostiva otazka ze si ju musela polozit anonymne ?

evkao
9. nov 2019

Jedla som uplne vsetko, posledne mesiace som bola schopna zjest aj kazdy den jednu celu cokoladu, pribrala som 8kg

autor
9. nov 2019

@amelia000 ahoj nie len dnes som tu spozorovala nejaku utočnu naladu všade 😂 tak radsej,keby mal niekto chuť vyryvať 😋

amelia000
9. nov 2019

:D ved vyryvat mozu aj tak :D ale ok..ja sa v jedle napr neobmedzujem a nevazim sa ale co citim a vidim..tak moje dieta mi napravilo jedalnicek jedla som pizzu..vyprazane mastne...a zrazu mi to nechuti a dam si radsej salat paradajku a tak nie pretoze by som sa bala ci priberiem ale fungujem podla toho naco mam chut

pertu
9. nov 2019

Pol roka som grcala,bola som rada, ze som.vobec volaco cez den zjedla, typu par rozkov. Takze najprv slo 6kg dole a celkovy prirastok na vahe 5kg. Ale celkovo som.jedla o.dost striedmejsie, lebo na vacsinu.potravin som nemala chut.

lucia851
9. nov 2019

Ja som si dopriala co mi chutilo a pribrala som 10 kg

matya12
9. nov 2019

Ja končím 6 mesiac a mam 10 kil do plusu. Neprejedam sa, nejem za dvoch no je pravda že mám menej pohybu. Nuž čo, teraz nebudem depkovat.. Mam v brusku zdravé dieťatko!

autor
9. nov 2019

No tak to je super. Počula som že známej známa pribrala 48kil 😐

lula313
9. nov 2019

Tiež som nejedla rad za radom, skôr som trpela nechutenstvom a väčšinu tehu mi bolo zle, pálila má zaha alebo som vracala.. pribrala som cca 12 kil.

eliska13
9. nov 2019

Jedla som tak ako vzdy nemala som ziadne chutky ani mi nebolo zle.Pribrala som 13 kg

atreyu
9. nov 2019

ja som pri synovi pribrala 24kg a pri dcére 17kg...jedla som na čo som mala chuť a práveže menej ako mimo tehotenstva len častejšie...do roka od pôrodov som bola na pôvodnej váhe

kvadrinkaaa
9. nov 2019

Neodopierala som si nič. Pribrala som 17 kíl. Po pôrode mi zostalo cca 7 kíl a tie mám doteraz 😄

adamadent
9. nov 2019

Jedla som veľmi veľa a s veľkou chuťou. Pribrala som 26kg. Z pôrodnice som odišla po 7 dnoch s plochým bruchom.

deti95060810
9. nov 2019

ja som si dávala pozor...pri prvom až tak moc nie a preto som pribrala 15 kg...ale pri ďalších som pribrala 11,13 a 10 kg...

malicka_mysicka
9. nov 2019

Ja som jedla striedmo, snazila som sa zdravo a pribrala som presne 20kg 😀 😀 😀 ale z nemocnice som si doniesla uz len 10 a za 4 mesiace boli fuc

lovely5
23. nov 2019

ja ked som pribrala prve kila tak ma to vyplasilo a davala som si extremny pozor na to co jem. aj tak nepomohlo, aj ked som si ratala kalorie, pocas tehotenstva u mna vobec nic nezaberalo. ten posledny mesiac som si teda dopriala aj sladke aj kolacik a nestrazila som sa. pribrala som 22kg a par tyzdnov po porode uz mam 13 prec. teraz idem zasa na dietu, tak snad to rychlo pojde.

kittykat22
23. nov 2019

Vela zalezi aj od toho, kedy zena rodi. Ja som pribrala z 51kg na 59kg, ale rodila som planovane CS 37+1tt. Ked zena rodi v 42 tyzdni, tak to je uplne ina. Mne bolo navyse prve tri mesiace zle od zaludka. Dokonca som vtedy schudla. Dietatko malo po narodeni 2700g - ziadna vahova hitparada.

xjakubikovak
23. nov 2019

v podstste vsetko cp dom chcela dle myslim ze to vsetko bolo v miere. mala som 49 alebo 50kg a pribrala som 17kil a to mi vsetci hovorili ze vela nepriberiem 🙂 ale je pravda ze to na mne az tak nebolo vidiet 🙂 cca polku som nehala v nemocnici a do 5 mesiacov mam povodnu vahu

asia83
28. nov 2019

Všetko som jedla čo ma napadlo a kedy ma napadlo. Pri oboch som pribrala cca 16 kíl. Mala som väčšie deti pri pôrode, nemala som tehotenskú cukrovku. Sranda je, že pri dcére mi chutilo mäso, hlavne červené a pri synovi sladkosti, mäso vôbec.

akinom0077
21. dec 2019

@amelia000 / chulostiva? na internetovom anonymnom fore???