icon

Koľko ste pribrali počas tehotenstva v jednotlivých trimestroch?

kristina2904
20. jún 2026

Ahojte kolko ste pribrali v jednotlivých trimestroch ? Ja som 3 mesiac q zatiaľ 2 a pol kg hore ale úprimne netusim z čoho stravujem sa rovnako mlzno aj striedmejsie ved netrápi ma to som tehotná rátam s tym sle tak ma to zo zvedavosti zaujíma a spm zvedava ako to dalej pojde

anonym_d96a94
20. jún 2026

Je normálne že si pribrala 2.5kg, a ako že nevieš z čoho? Vyšší objem krvi, plodová voda…

anonym_6a9211
20. jún 2026

Na konci prveho trimestra som pribrala kilo

anonym_c8b0ae
20. jún 2026

do 5. mesiaca som zvracala čiže váha išla dole, za celé tehotenstvo +13 kg, ale do 3 mesiacov po pôrode som bola na váhe nižšej ako pred tehotenstvom

anonym_b4894f
20. jún 2026

Na začiatku kvôli neustálemu zvracaniu som schudla, ale potom som začala priberať, dokopy to bolo 18 kg
Počkaj váhu bábätka, plodovej vody, krv, ty držis v tele vodu, ….

anonym_792b9d
20. jún 2026

Ja som to mala naopak, prvý trimester asi 6kg, druhý 5kg a v treťom asi 2kg.

mogaa
20. jún 2026

toto je uplne indivduálne, ale problém by bol keby si nepriberala, vtedy nemocnica.....svoje robia hormóny a zavodnenie.....si si nikdy nevšimla že aj počas obyčajnej menštruácie sú normálne výkyvy 1- 3 kg?

verus_16
20. jún 2026

Tri tehotenstva pri vsetkych troch +25 kg hore. A to zvraciam kazdy den celych 9m. Po porode som do 5m.naspat pri svojej vahe.

niki35
20. jún 2026

Ja som 29tt a teraz na poslednej kontrole som mala zatiaľ +9kg celkovo tak som zvedava na finálny výsledok 😄

ludmilka2407
20. jún 2026

Prirastok na vahe v tehotenstve neznamena ze si pribrala vsetko ty..a v 3.mesiaci +2,5kg je uplne normalne

anonym_40c22d
20. jún 2026

Vobec sa vahou netrap . Povacsine ,s tym aj tak nebies urobit nic . Genetika,hormony atd . Mozes byt iba na vode a pribrat 30kg (kamaratka,vracala cele tehitwstvo )a tak isto mozes jest vsetko a vela ako ja,a priberies max 10kg za cele tehotenstvo . A ked som mala cukrovku som jedka sko bolo treba a tiwz som pribrala 10kg .

sara07
20. jún 2026

pri každom dietati som pribrala 12 kg a bolo uplne jedno či sa napchvama stejkom alebo ovocim a šalatom. proste pri prvom som sa šla zabit za mäsom a pri poslednom ovocie zelenina vkuse
pohyb som mala najväčší pri tom tretom, pri prvom som to odspala odležala
asi tak ...