Koľko ste pribrali počas tehotenstva v jednotlivých trimestroch?
Ahojte kolko ste pribrali v jednotlivých trimestroch ? Ja som 3 mesiac q zatiaľ 2 a pol kg hore ale úprimne netusim z čoho stravujem sa rovnako mlzno aj striedmejsie ved netrápi ma to som tehotná rátam s tym sle tak ma to zo zvedavosti zaujíma a spm zvedava ako to dalej pojde
Na konci prveho trimestra som pribrala kilo
do 5. mesiaca som zvracala čiže váha išla dole, za celé tehotenstvo +13 kg, ale do 3 mesiacov po pôrode som bola na váhe nižšej ako pred tehotenstvom
Na začiatku kvôli neustálemu zvracaniu som schudla, ale potom som začala priberať, dokopy to bolo 18 kg
Počkaj váhu bábätka, plodovej vody, krv, ty držis v tele vodu, ….
Ja som to mala naopak, prvý trimester asi 6kg, druhý 5kg a v treťom asi 2kg.
toto je uplne indivduálne, ale problém by bol keby si nepriberala, vtedy nemocnica.....svoje robia hormóny a zavodnenie.....si si nikdy nevšimla že aj počas obyčajnej menštruácie sú normálne výkyvy 1- 3 kg?
Tri tehotenstva pri vsetkych troch +25 kg hore. A to zvraciam kazdy den celych 9m. Po porode som do 5m.naspat pri svojej vahe.
Ja som 29tt a teraz na poslednej kontrole som mala zatiaľ +9kg celkovo tak som zvedava na finálny výsledok 😄
Prirastok na vahe v tehotenstve neznamena ze si pribrala vsetko ty..a v 3.mesiaci +2,5kg je uplne normalne
Vobec sa vahou netrap . Povacsine ,s tym aj tak nebies urobit nic . Genetika,hormony atd . Mozes byt iba na vode a pribrat 30kg (kamaratka,vracala cele tehitwstvo )a tak isto mozes jest vsetko a vela ako ja,a priberies max 10kg za cele tehotenstvo . A ked som mala cukrovku som jedka sko bolo treba a tiwz som pribrala 10kg .
pri každom dietati som pribrala 12 kg a bolo uplne jedno či sa napchvama stejkom alebo ovocim a šalatom. proste pri prvom som sa šla zabit za mäsom a pri poslednom ovocie zelenina vkuse
pohyb som mala najväčší pri tom tretom, pri prvom som to odspala odležala
asi tak ...

Je normálne že si pribrala 2.5kg, a ako že nevieš z čoho? Vyšší objem krvi, plodová voda…