Krvácanie po vyšetrení. Stalo sa vám to?

zuziacik83
16. júl 2008

Ahojte som v 15tt a chcem sa spytat ci sa vam uz stalo nieco podobne. Vcera som bola na vysetreni a kontroloval mi lekar ci mam uzavrety krcek maternice a postlacal mi mierne brusko aby vedel ci maternica spravne rastie. Ked som prisla domov mala som krvavy vytok a mala som ho aj vecer a vlastne este stale. Take hlieny s krvou. Vo stvrtok mam ist na sono takze som zatial nejancila a nebezala k lekarovi spat, ale aj tak som nervozna a bojim sa. Stalo sa Vam uz nieco podobne? Co sa tyka bolesti tak ma len mierne pobolieva podbrusko... 😒

natal
16. júl 2008

ahoj zuziacik. chod radsej k lekarovi.
Mne sa to stalo dvakrat po vysetreni, ale az po 30tt. Dr. skonstatoval, ze to bolo z vysetrenia. Ale nevahaj a chod k lekarovi.

zuz11
16. júl 2008
felixko
16. júl 2008

babenky aj vy pociťujete bolesť pri vyšetrení? doteraz bolo každé vyšetrenie v poho, ale to posledné strašne bolelo. je to normálne? zrejme ma musí lekárka vyšetriť už dôkladnejšie, či krčok drží a pod.? nie?

zuziacik83
autor
16. júl 2008

zuz11 to viem, ze je normalne relativne spinit po 30tt po vysetreni, lenze to neni moj pripad..taka som nesvoja, uz nech je zajtra a nech mi povedia ze co to je. Len nech je babo v poriadku 😔 Nech nam zamava rucickami....

andrea229
17. júl 2008

ja som po každom vyšetrení krvácala.......vraj mám asi viac prekrvený čípok.....chodím na rizikovú poradnu a doktorka usúdila že radčšej ma palpačne vyšetrovať nebude aby mi nevyvolala pôrod a predtým potrat...po vyšetrení ked som krvácala vždy som musela ležať a brala som kanavit kvapky a ascorutin-kým mi krvacanie neprešlo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre