Kto čaká na zázrak?
Kto somnou caka na zazrak?? Som 5dpo a som nervozna lebo neviem nacom som 🙄🤨Je natom niekto podobne🤩🤩
@tinka0000 nooo cooooo
Neveriiiim mrcha zacala potom dva dni nic a tak ze skuim test a dve ciarky su tam ja odpadneeeeeeem uz som myslela ze zase nic ako kazdy mesiac waaaa
Nemoze to byt len falosny duch? Nieje to skoro 9-10DPO?
Tak ja som dnes testovala, 11dpo , menzes meska jeden den a nic ani naznak 😯 ak by dačo bolo už by asi ukázal že? 😓 One step test
@bibiankaka ja som 12dc a slabúlinky takže určite kľudne veľká nadej
@zabka1987 juj za 3 dni mal viacej stmavnut...som zvedava ako sa to vykluje🤔
@hennyinnsbruck no ja už netestujem, už nekúpim ani jeden test 😁 ináč ja som nikdy takto skoro nemala test ani takýto 13dpo. Len dávno po meškani. Takže stačilo testovania
@zabka1987 uvidime co z toho bude drzim palceky
@hennyinnsbruck nič lebo už test nepridá určite. Pa
@zabka1987 celkom podrazdene namna posobi tvoj prispevok aj co si
@nini1010 odpisala..... My sme to nemysleli zle... Ja osobne som pisala z vlastnej skusenosti. Testy pomaly silneli a mala som biochemicke - 2x. Kazde telo je ine. To ze mas 3 tehu za sebou nic neznamena. kazdej jednej kocke co sem hodi Foto napisem uprimne co si ja osobne myslim.a kazdej jednej prajem aby mali zdrave tehu a babetka🤗
@evita168 tiež si to myslím lebo u mňa tiež rovnako. Normálny test som mala s posledným okolo 20dpo až a to tiež tu každý že to by už dávno silného.
@hennyinnsbruck aha takže u mňa to bude teda biochemické? Lebo doma mám potom biochemické 1,5rocne dieťa 😁 ja osobne by som ani ne testovala keby ma tu neuhanate a preto som aj napísala viac testov nekupujem.

@soldi juj tak to nemám, už sú v koši 😁 ešte len 12dpo no čiarka je pekná a pomalí silnie. Donesie muž poobede test ale uvidím ci spravim večer alebo len ráno. Potom na dovolenke si spravím keď už budú pár dní meškať 😁 nechcem sa z toho radšej dopredu vytesovat, len zajtra majú krámy prísť. Ako som si istá ze neprídu ale človek nikdy nevie