Kto čaká na zázrak?
Kto somnou caka na zazrak?? Som 5dpo a som nervozna lebo neviem nacom som 🙄🤨Je natom niekto podobne🤩🤩
Hlavne sa netreba prilis pozorovat.
Ahojte, tak aj ja budem čakať s vami, myslím že som 5dpo... (ovulácia bola 15.4.). Tak nám všetkým držím päste....
9dpo, ja som dnes rano odolala testovaniu, ale nebolo to ľahké 🙂
A hlavne mám nakúpené iba digitálne testy, aby tam nebolo nic nejednoznačné
joj, ja som 8, ale ešte si nechcem robiť, bojím sa sklamania :D
@tinka0000 este nezufaj mne zakazdym test ukazal 10dpo ..... A kym nepride ms je stale nadej
Presne,9dpo je dost skoro. Mne v minulom tehotenstve ukázal úplne slabú čiarku 11dpo
A to bol 10 tkovy test
Ahojte, aj ja sa k vám pridávam, poslednú ms som mala 31.3 a ďalšiu by som mala dostať tento týždeň, dúfam že nedostanem ale mám také bolesti ako pred ms aj prsia má strašne boleli mala som ich také naliate ale dnes to prešlo. Včera som si robila test a bol negatívny.
Inak viete ktory test mna nikdy nesklamal.Najlacnejsi Pepino za 1,39.Fakt,dokonca ukazal ciarku aj pred MS.
@nini1010 ovulacia sa neda vypocitat 🙂 a ano, viem presne kedy bola ovulacia, merala som si bazalnu teplotu. a citlivejsie tehotenske testy ukazuju jemne ciarky okolo 10-11 dpo. a ja pepino teda nemusim, velmi nizka citlivost 🙂 ale na klasicke testovanie staci, to je vtedy fakt jedno
ja odolavam testovaniu
Dnes 14dpo neviem sa dočkať štvrtku
@kiwja fuuhaaa ja by nevydržala 😁😁😁 držím palce ✊✊
Stredu alebo štvrtok by mala dôjsť
Dúfam že nepríde 🙂
Možno by dačo ukázalo možno nie
Bojím sa urobiť nech nie som sklamaná
Radsej budem takto dúfať že nedôjde...
@sandra151 a už sa dlho snažíte o bábo? My sa ani nesnažíme ja strašne túžim po bábätku ale muž nechce, len tento mesiac sa mu stala nehoda práve počas plodných dni tak dúfam že to vyjde
Ja mám dnes negatív...10 dpo
@engbeng to ešte nemusí nič znamenať , vydrž do ms a potom testuj ✊✊

tinka0000 Ja sa do toho nevyznám či to je zle alebo ako to je
Ale verím že aj tak je šanca
Som zvedavá ako to s nami všetkými dopadne